Bertute.jute parašė:
www.lrprezidentas.lt/node/179
3 punktas ;)
Aciu labai
Bertute.jute parašė:
www.lrprezidentas.lt/node/179
3 punktas ;)
Aciu labai
Anastasija.s parašė:
Laba diena. Jungiuosi ir as. Mums dabar 7 savaites. Maziukai auga skirtinguose nameliuose, sirdutes plaka.
Labukas,man anksti pradejo mausti ir but sunkus skrandis,pilvo maudimas lydejo beveik kas diena,trauke prie zemes o jautrumas buvo super perdetas
bet nereikia panikuoti jei nera kokiu nors simtomu, bet viskas gerai, nes patikek, as nuo antros dienos kai tik pastojau prasidejo man visi negerumai
aciu Dievui nevemiu
Anastasija.s parašė:
Laba diena. Jungiuosi ir as. Mums dabar 7 savaites. Maziukai auga skirtinguose nameliuose, sirdutes plaka.
Sveikinimai! Jo man krutine is kart didejo nenusakomu greiciu. O pykinimas ziaurus prasidejo nuo 7-8savaites. Gal tau taip nebus
h
sandriux1 parašė:
Sveikinimai! Jo man krutine is kart didejo nenusakomu greiciu. O pykinimas ziaurus prasidejo nuo 7-8savaites. Gal tau taip nebush
Tikiuosi viskas gerai
ir visos busime su dvigubais dziaugsmais
is kokio miesto esat? Ar reikejo mediku pagalbos?
Anastasija.s parašė:
Tikiuosi viskas geraiir visos busime su dvigubais dziaugsmais
is kokio miesto esat? Ar reikejo mediku pagalbos?
As anglijoj siuo metu, o siaip esu is siauliu
ne mediku neprireike. Viskas naturaliai
tik pries buvau persileidima patyrusi,ir sakoma kad po to yra tikimybe dvynukams. Siaip istiko sokas kai suzinojau
dar ur dabar nesuvokiu kad bus du dziaugmeliai
sandriux1 parašė:
As anglijoj siuo metu, o siaip esu is siauliune mediku neprireike. Viskas naturaliai
![]()
tik pries buvau persileidima patyrusi,ir sakoma kad po to yra ti…
sveikutes. ir man po persileidimo naturalei du gavosi. sendien buvom raukslyciu matavime. viskas puiku, is dvieju kiausineliu, neidentiski mazuliukai, yra tikimybe kad porele. bet dar per mazi kad lyti pasakytu
Sveikos, būsimos dvynukų mamytės. Mes iš 2016 dvynukų, auginam berniukus dvynukus
norėjau pranešti, kad parduodu mūsų dvynukų maitinimo pagalvę "My brest friend", twins plus modelis. Nepaprastai patogi, gerai išlaikyta. Pirkta Amerikoje.

Taip pat pigiai išparduodam jau labai daug išaugtų drabužėlių 0-3mėn, visi pirkti nauji Anglijoje ir dėvėti tik mūsų berniukėlių, nuotraukas rasit čia: vaikuciurubai.skelbiu.lt
Sėkmės ir kantrybės visoms laukiant savo stebuklėlių
Bertute.jute parašė:
Mes po skano![]()
Matyt bus![]()
![]()
Kaip smagu
kokios dideles mergytes!svarbu kad viskas gerai!!!! As ir kita savaite keliausiu i pasimatyma!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai