svajonės link... parašė:
Merginos gal kurios darėtes genetinį tyrimą Neobona?
As dariausi kai buvo 11 savaiciu
Del sventos ramybes su vyru nusprendem pasidaryt, kadangi sunkiai sekes pastot, darem inseminacija.
svajonės link... parašė:
Merginos gal kurios darėtes genetinį tyrimą Neobona?
As dariausi kai buvo 11 savaiciu
Del sventos ramybes su vyru nusprendem pasidaryt, kadangi sunkiai sekes pastot, darem inseminacija.
IriD parašė:
As dariausi kai buvo 11 savaiciuDel sventos ramybes su vyru nusprendem pasidaryt, kadangi sunkiai sekes pastot, darem inseminacija.
Mes taip pat pasidareme, laukiame kitos savaitės rezultatų,aš po IVF pastojau
svajonės link... parašė:
Linkiu, kad viskas būtų gerai!
IriD parašė:
Ar maitinate abu vienu metu? Ar po vieną? Kaip naktis praeina? Ar kartu miegate? Ar guldot į lovytes?
Maitinu atskirai..maitinu ilgai atrodo pavalgo uzsnusta padedu i lovyte ir paimu kita nepraeina nei 10min ir prabunda pradeda rekt..tada buna ziauru nei tas pavalgo nei ana nuraminsi..cia dienos tokios
o nakti miegam lovoj kartu as per vidury
ir sukinejuos kai tik prabunda pavalgom ir toliau miegam..vakare lb sunkei uzmiega pora val verkia abu neramus buna nusipirkau espumizan lasiuku mastau kad pilvukus skauda bet kodel tik pries nakty taip..
mano_jura parašė:
Maitinu atskirai..maitinu ilgai atrodo pavalgo uzsnusta padedu i lovyte ir paimu kita nepraeina nei 10min ir prabunda pradeda rekt..tada buna ziauru nei tas pavalgo…
Kaip matau teks pavargt ir mums is pradziu ☺
svajonės link... parašė:
Mes irgi po ilgu laukimo metų, eilės nesivystančių bei pastojimų ne vietoje, ėjom iki galo, turėjom nemažai ir IUI ir štai po IVF pilvelyje nešioju dvi plakančias širdeles
Vakar pridavėm Prisca tyrima, gal nebereiks kitų... laukiam atsakymo..sirdukas1 parašė:
Mes irgi po ilgu laukimo metų, eilės nesivystančių bei pastojimų ne vietoje, ėjom iki galo, turėjom nemažai ir IUI ir štai po IVF pilvelyje nešioju dvi plakančias š…
sirdukas1 parašė:
Mes irgi po ilgu laukimo metų, eilės nesivystančių bei pastojimų ne vietoje, ėjom iki galo, turėjom nemažai ir IUI ir štai po IVF pilvelyje nešioju dvi plakančias š…
Nuoširdžiausi sveikinimai!
Įsivaizduoju, koks džiaugsmas jums po tiek bandymų pagaliau sulaukti! Mūsų kelionė tikslo link nebuvo tokia ilga, bet lengva taip pat nebuvo
Suprantu jūsų emocijas ir linkiu visko ko geriausio.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai