Nendre1 parašė:
Ar jusu vaikiukai kai guli galvyte sukioja?
Maniskis per miegus jau kai budinasi daznai pasuka tai ant vieno sono tai ant kito…
D vitamino duodat?
Nendre1 parašė:
Ar jusu vaikiukai kai guli galvyte sukioja?
Maniskis per miegus jau kai budinasi daznai pasuka tai ant vieno sono tai ant kito…
D vitamino duodat?
Geadre parašė:
Man neramu: vaikas nuolat alkanas, valgo ilgai valanda ir daugiau. Ir diena jis valgyt vel nori po valandos. Ar gali buti kad mano pienas jo nepasotina? Vyras jau i…
Ar padedat vaikiukui atsirugti? Issipirduliuoti? Isvarotvoriuka is skranduko? Nes jei skranduke yra oro tai jis mazai privalgo del to ir kabo jums prie krutines. Be to juk jis taip uzsisako pienuko. Zindymas sunkus darbas. O vyras galetu jus pamaitint, juk truputi romantikos butu ?
jeyni parašė:
O krutine padqvinejat, ar paths mazuciai pasiima teisingai ir be skausmo jums?
Neskauda, bedu su speneliais neturejau, nes dar ligoninej abu ismokom tai daryti taisyklingai. Kartais vaikas pats pasiima, bet jei labai alkanas, o krutis kieta, tai paduodu
jeyni parašė:
O Tada kiek laiko iki kito maitinimo prabuna? Kiel jums jau laiko?
jeyni parašė:
Ir pirmas paemimas jums neskaudus, nes as tai dantis sukandu!!!...
Neskauda visai. O iki kito valgymo ivairiai buna ir 1 val, ir 1,5 val ir 2 val. Nakti pasitaiko ir 3 val. Kiekviena karta jis visada alkanas, irdaryk ka nori turi maitinti ir viskas.
Laurute2 parašė:
Ar padedat vaikiukui atsirugti? Issipirduliuoti? Isvarotvoriuka is skranduko? Nes jei skranduke yra oro tai jis mazai privalgo del to ir kabo jums prie krutines. B…
Tai mes visada manksta darom ir pulvuko masaza kad issibezdetu. Dar sildau kad neskaudetu pilvuko. Su atsirugimu tai jis mazai raugeja, ir tik tada kai zaisdamas su papu oro pritraukia. Nes kitaip galiu ir valanda nesioti neraugeja jis visai.
Nzn arba man jau stogas vaziuoja ir ieskau bedu kur nera, arba reikia nekreipt demesio ir maitint kiek nori ir kada nori ?
jeyni parašė:
O ilgai valgo mazylis/e? Maniskis 10-15 intensyviai pazinda ir Tada tik protarpiais patraukia
Visaip, buna ir 20 min, buna ir panasiai apie valanda. Pradzioj intensyviai zinda, veliau jau su pertraukom. Tada pakeliu atsirugti ir toliau duodu zisti
Laurute2 parašė:
D vitamino duodat?
Pries pora dienu pradejau duoti. Daktare sake nuo men. duot
Geadre parašė:
Neskauda visai. O iki kito valgymo ivairiai buna ir 1 val, ir 1,5 val ir 2 val. Nakti pasitaiko ir 3 val. Kiekviena karta jis visada alkanas, irdaryk ka nori turi m…
Aš maitindavau kada mažute norėdavo. Valgydavo po mažai,bet dažnai ir per men +1,840kg
tai apibare mus,kad per dažnai. Kai buvau kursuose apie maitinimą sakė,kad galima vaiką maitinti kada vaikas nori arba norėčiau kaip kas dvi val. O gyd man sakė negalima maitinti kada vaikas nori,tipo kas dvi val,bet ir tai per dažnai...
Jurgitajun parašė:
Aš maitindavau kada mažute norėdavo. Valgydavo po mažai,bet dažnai ir per men +1,840kgtai apibare mus,kad per dažnai. Kai buvau kursuose apie maitinimą sakė,kad…
Nu tai as suprantu kad per daznai, o ka daryti jei vaikas rekia ir niekas nepadeda, nei supimas, nei nesiojimas, nei dar kas nors. Nu taip ir nusirekti gali, maniskis net vysninis pasidaro nuo rekimo, tai kaip galima valanda sitaip virkdyti vaika
Geadre parašė:
Nu tai as suprantu kad per daznai, o ka daryti jei vaikas rekia ir niekas nepadeda, nei supimas, nei nesiojimas, nei dar kas nors. Nu taip ir nusirekti gali, manisk…
Pas mus tas pats
pačioj pradžioj kai ji versdavo net aš pradėdavau verkti,nes taip gaila vaiko...rankutes,drabužėli, ar dar kažką kas pakliūna burnyte gaudo,nes nori valgyti. O gyd liepė nešioti, supuot ar šaukštelį arbatytes duoti ir tempti iki tu dviejų val
Bet idimiu gydytoju yra...vaika galima maitinti taip daznai kaip jam norisi, bet ne reciau nei kas 3 valandas. Cia tos ne dazniau nei 2 val, ateje is sovietmecio. Kaip tik su mama.kalbejom kad jos laikais gyd vrieztai liepe kas 2 val maitint. Tai sake ziuresavo i laikrodi ir klykindavo vaikus iki jau kol galima pamaitint bus. O cia siais laikaia pataria mat rekdinti vaika ir dar arbatom pagirdyti.
Nebijokit kad vaikas prie papo kabo. Toks jo ir jusu darbas. Faktas kad kol kas nieko namie ir nepasidarysit jei norit pienu maitint, per augimo suolius ir maniskis buna istisai prilipes ir atrodo neprivalgo ir verkia. Apie 4 dienas trunka. Paskui vel normalizuojas. O siaip valgyt praso ir kas valanda ir kas 3 ir buna kas pusvalandi.
Kokie dar misiniai, jei svoris ir su pienu auga???
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai