simcia parašė:
Pasakykit jus man kiek laiko galima mp nutraukta laikyt saldytuve ne saldiklyje ir duot kudikiui?
Saąldytuve 3-5 paras galima. Bet laikyti ne durelėse o Šaldytuvo gale.
simcia parašė:
Pasakykit jus man kiek laiko galima mp nutraukta laikyt saldytuve ne saldiklyje ir duot kudikiui?
Saąldytuve 3-5 paras galima. Bet laikyti ne durelėse o Šaldytuvo gale.
Sveikos, gal kuriai jau taip buvo. Mano mazytei dabar 10dienu. Ir parsivezus is ligonines ji pati nesitustina. Prakakinom pora kartu su patys. Bet ir toliau matom kad steni ir iseina tik papukseti. Dienos metu beveik nemiega tik po 30 min. Visa laika nori buti prie krutines, jei bandom daryt masaziukus verkia, tik pas mane nori buti. Gal galit ka patarti? Ar praeina savaime tokie dalykai ir pati pasikakins?
Patt parašė:
sveikos! Prašau patarkit ka daryti, mano burbuliukui kudikiu Akne, dažnai prausiu ir valau veideli, nugaryte, o dabar ziuriu kad ant ausyciu ir uz ju ir po nosyte a…
Mums irgi tas pats.. už ausyčių daug geltonų šašiukų, šlapuoja vis. Pats veidukas dar išbertas ir kakta baisiai sausėja. 🤨
Rippinster parašė:
Sveikos, kada reiketu sunerimti del naujagimio tustinimosi? Maitinu MP, jau para nesitustino...
Maitinant MP normalu iki 5d nesitustinti, man taip akusere sake kai buvau sunerimus, kad dvi dienas nesitustino
Kiky parašė:
Sveikos, gal kuriai jau taip buvo. Mano mazytei dabar 10dienu. Ir parsivezus is ligonines ji pati nesitustina. Prakakinom pora kartu su patys. Bet ir toliau matom k…
Man akusere patare duoti kuminu arba kmynu arbatos duoti 20ml, as maitinu MP, tai po dvieju valandu pramuse mum
nes buvo dvi dienas nesitustinus, uzstresavau, kad per ilgai
Spygliukia parašė:
Maitinant MP normalu iki 5d nesitustinti, man taip akusere sake kai buvau sunerimus, kad dvi dienas nesitustino![]()
Kmynų arbata geriu daug per diena, stengiuosi prieš kiekvieną maitinima🙂
Soniaa parašė:
Mums irgi tas pats.. už ausyčių daug geltonų šašiukų, šlapuoja vis. Pats veidukas dar išbertas ir kakta baisiai sausėja. 🤨
O kaip su tustinimusi? Ar yra dar koks nors berimas ant kunelio? Nes mums panasiai, bet ant kunelio dar yra mazi raudoni taskiukai, taip pat kai lelyte leidzia dujad vis randu laselius kakucio, visi sie pozymiai rodo, kad vaikiukas netoleruoja laktozes, bent jau mums taip sake gydytoja.
jusa parašė:
O kaip su tustinimusi? Ar yra dar koks nors berimas ant kunelio? Nes mums panasiai, bet ant kunelio dar yra mazi raudoni taskiukai, taip pat kai lelyte leidzia duja…
Ant kūno nieko nėra, tuštinasi gelsvai. Tik veidukas labai negražus..
jusa parašė:
O kaip su tustinimusi? Ar yra dar koks nors berimas ant kunelio? Nes mums panasiai, bet ant kunelio dar yra mazi raudoni taskiukai, taip pat kai lelyte leidzia duja…
Pas mus irgi ant krutinos nugarytes ir dar kur ne kur yra spuogiuku ir pukši daug, pateplioja pamperius. Bet nemanau kad cia Laktoses netoleravimas, kazkur skaiciau turėtu tuštintis su kraujuku jeigu netoleruoja... labai bijau alergijų ir dermatitu, maitinu pati.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai