a_uk parašė:
Aš ne į temą, bet kaip tik ieškau balkono grindų, o jūsų labai gražiosčia medinės lentutės, kaip ikea būna, ar kitos medžiagos? Ačiū
![]()
Ne manęs klausėt, bet pas mus tokios pačios. Kaip ir sakėt ikea 🙂
a_uk parašė:
Aš ne į temą, bet kaip tik ieškau balkono grindų, o jūsų labai gražiosčia medinės lentutės, kaip ikea būna, ar kitos medžiagos? Ačiū
![]()
Ne manęs klausėt, bet pas mus tokios pačios. Kaip ir sakėt ikea 🙂
Liuka parašė:
Mabiškė irgi nelabai mėgsta daržoves, tad aš mėsos kukukius darau įmaišydama morkas, moliūgus, žirnelius ir pan. Taip pat kepu daržovių blynus (pvz. cukinija+baklaž…
Ačiū. Pabandysiu blynukus kaip sakėt. Šiandien buvau padariusi Ale daržovių padažiuką sutrintą ant blynukų. Bet labai gražiai nuvalė nuo viršaus ir suvalgė blynus🙈
a_uk parašė:
![]()
Cia ir yra is ikea
kartu pirkome dazus/laka, pernai nusidazem ir buvo kaip naujos, siemet irgi dazysim, nes siaip blunka gan stipriai
Birzele5 parašė:
Meningok.ir pneumo daret iskart?
Taip. Jau viskas gerai
Nepasimetusi parašė:
O mes siandien pasisodinom geles balkone 😊 pagalbininkei baisiai patiko zemes, knisosi kaip kurmis, teko stabdyt, nes pradejo pro balkono krasta berti 😂 jau matau k…
Kaip faina! Tai jai smėlio dėžėje išvis rojus bus! Mes neturime kur tokios statyti nei pas save, nei pas senelius, tai iš ikėjos nupirkau didelę dėžę ir pripyliau manų kruopų. Įsodinu ten vaiką vien su pampersu - ko ne Maldyvai
skandalas būna, kai jau noriu iškelti
manų angelus daro, paslėptų žaisliukų ieško.
O pas mus šiandien pirma naktis be mp
paskutiniu metu duodavau 3 val nakties ir viskas. Pabudo šiąnakt 23:30, nedaviau, tai pazyzė kokią minutę ir užmigo. Po to 2 val pabudo, bet nusprendžiau dar neduoti, išlaukti 3 ryto. Šiek tiek nepatenkinta buvo mano sprendimu, kokias 5 min pazyzaliojo, bet nebuvo daug ašarų. Ir kaip užmigo, taip iki ryto 6:30 ir išmiegojo. Labai džiaugiuosi, nereikėjo nei nešioti, nei rikdyti vaiko. Apsikabinus užmigom (miegam sujungtose lovose)
Jolanta_ort parašė:
Kaip faina! Tai jai smėlio dėžėje išvis rojus bus! Mes neturime kur tokios statyti nei pas save, nei pas senelius, tai iš ikėjos nupirkau didelę dėžę ir pripyliau m…
Maniškis jau trečią naktį išmiega pilnai 😱
Tik vakare dar valgo mp ir bevalgydamas užmiega. Atsikelia po kokios valandos/dvie ir duoda vaizdų. Pakoncertuoja ir lūžta nakčiai 😂😂
Dabar kai orai pagerėjo,mes vis išeinam į balkoną vakare. Net ir vakarienę ten valgo, pabūnam kokią valandą, tai gal tas įtakos turi🤔 bet seniau nepastebedavau, kad laukas įtakotų miegą 🤔
Lorry parašė:
Kaip keista, kad darė abu skiepus kartu, nes mums irgi pndumokoko dabar padarė, o meningokoko tik po mėnesio...
Maniskei JK iskart 4 suvare. Buvo asaru nemazai.
O pirmagime nuo puoduko man geriausiai pavyko atpratinti butent ziema kai sirgo. Turejo tik auksta temp, gerai hautesi, bet is namu nekisom nosies. Tai lb greitai viskas ivyko. O vat vasara noriso i lauka iseiti, kazkur isvaziuoti. Vasara dar lauke greitai isdziudavo, tai man nepasiteisino
Tiesa, smelio deze nei vienai nelipo, bet zemes, tai tik duok ir nesuprantu kodel. Tai turim maza deze zemiu panoms :))
Nepasimetusi parašė:
O mes siandien pasisodinom geles balkone 😊 pagalbininkei baisiai patiko zemes, knisosi kaip kurmis, teko stabdyt, nes pradejo pro balkono krasta berti 😂 jau matau k…
Kokie jūsų dideli daigai🤩
Maniškė man išrovė visus sudygusius krapus ir salotas
Live4ever parašė:
Mamos turiu problemą, seną kaip žmonijos istoriją-vaikas nevalgo daržovių 😄 kaip jūs jas patiekiate? Anksčiau dar morką virtą valgydavo, bet dabar ir tą spjauna. Vi…
Mes kadangi garintas ir blenderiuotas košes valgom, tai puikiai suvalgo viską 😁
Jolanta_ort parašė:
O pas mus šiandien pirma naktis be mppaskutiniu metu duodavau 3 val nakties ir viskas. Pabudo šiąnakt 23:30, nedaviau, tai pazyzė kokią minutę ir užmigo. Po to …
Bliamba kaip pavydziu, pas mus tokia prasta naktis buvo
darausi pikta ir ant saves ir ant dukrytes, prabudo 1 val, nesiojau supavau, 2 val paguldziau ir pamaitinau, vel pabudo 5.45, ir viskas, nori miegoti su papu burnoje. Pamaitinau ir papo nedaviau, tai reke, visa laika reke, nors pamaitinta ir gali miegoti. Kazkuriuo metu pasidaviau, dar pusvalanduka nusnaudem. Nu ir ka, ne tik kad miegojau vos kelias valandas, bet ir pusryciu nepavyko nei saukstelio ikisti, vien tik cypimas istisinis. Tai diena grazesne nenusimato
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai