Nastux parašė:
Kam jau 9men kiek jau sveriat ir kiek paaugot? 🎈👯♂️👯
76cm 10.3kg :)) ir visi komentuoja ojej koks didelis 💁 nors ziuriu visu cia panasus sudejimas 😂
Nastux parašė:
76cm 10.3kg :)) ir visi komentuoja ojej koks didelis 💁 nors ziuriu visu cia panasus sudejimas 😂
Giedrune parašė:
Mes va mažiau sveriam 😁 aš kaip tik maniau kad daugiau sversim bet ne iki 10nedatraukem kur čia datrauksi kai keturiom laksto kaip patrakęs per visus kambarius nespėju gaudyti 😂😂🏃♂️
Karolynchik parašė:
Kaip jusu maziuku nuotaikos pastarosiom dienom?
Viena diena maniskis buvo super gerietis,viskas jam tiko patiko,gera nuotaika,valg…
Labai gražiai viskas pateikta
Nastux parašė:
68cm ir 7,8kg.
Nastux parašė:
čia iš tos serijos su knygom pakuotem ir visko valgymu... A iškakos kaip sakot? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Iskakos,mano ir privalgo popieriaus,kakuti dažnai randu,nors atrodo ir saugau 🙂
Nastux parašė:
Maniškis vienas gal issunkiausiu buvo antradienį 11.9kg ir 79cm🙂
Ernesta_Va parašė:
68cm ir 7,8kg.
Kokia mazulyte mergytė,aš mano gal 3men toks buvo
Sveikos mamytes senokai čia buvau užėjusi 🙄 norėjau paklausti kurios maitinate iš krūtinės, kaip valgo dar papildoma maisteli?nes maniškis spjauna ką iš verdu viskas keliauja į šiukšlių dėžę 🥴😭nežinau praradus vilty visai nebežinau ką duoti 🤨ir dar ar jau iš miega visa nakty??
Leja28 parašė:
Sveikos mamytes senokai čia buvau užėjusi 🙄 norėjau paklausti kurios maitinate iš krūtinės, kaip valgo dar papildoma maisteli?nes maniškis spjauna ką iš verdu viska…
Viską valgo, ką paduodu. 😀 Pabandykite duoti pačiam vaikui rankomis kabinti - bežaidžiant suvalgys tiek, kiek pats norės. Taip pat eksperimentuokit su tekstūrom, galima duoti gabaliukais...
O štai su miegu liūdnai... Su nostalgija atsimenu pirmus mėnesius, kai keldavosi po 1-2 kartus, nes dabar vos ne kas valandą. 😱
Simmone parašė:
Viską valgo, ką paduodu. 😀 Pabandykite duoti pačiam vaikui rankomis kabinti - bežaidžiant suvalgys tiek, kiek pats norės. Taip pat eksperimentuokit su tekstūrom, ga…
Duodu ir gabaliukais bet ne viską nes bijau kad neuzspringtu 🙄o su miegu sendien kaip nekeista iš miegojo visa nakty ne atsikėlė valgyti pirma karta 😇o kėlėsi puse8... Žiūrėsiu kaip šiąnakt gal vėl leis mamukui išsimiegoti 😅😅o keliasi irgi daug kartų 😭
Leja28 parašė:
Sveikos mamytes senokai čia buvau užėjusi 🙄 norėjau paklausti kurios maitinate iš krūtinės, kaip valgo dar papildoma maisteli?nes maniškis spjauna ką iš verdu viska…
mano pagamintu nelabai valge kosiu,tad perku tiesiog lupilu ar hippo pagamintas jau su mesa koses,tai labai megsta😅👌🏼
o seip pietum duodu ka patys valgom dabar dazniau,nes dazniausiai buna vistiena ps mane,tai vaikas valgo irgi.Tik pastebejau kad kramtyt ne itin nori,geriau nurys ta gabaliuka nei kramtys o jei per didelis isspjaus😅✌🏼
siandien va valge bulviu kose ir vistienos kepsnelius ir damuse lupilu kose spagecius su bolonese padazu🙈😅
o miega kaip kada,buna 2 kartus keliasi,o kai "prisibazarinu" tai ir 4 atsikelia🙄🤣
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai