2020.05.01 13:36 (prieš 6 m.)
_Elė_ parašė:
Sveikos mamytės, aš čia truputį į kitą temą… Kaip ten yra dėl tų išmokų antraisiais metais? Darbe esu VPA parašius 3 metam (nutraukti planuočiau + - apie 2 metus), …
Jus antrais metais liekat VPA,skaitosi esant dirbanti,tik priziurint vaika tuo laiku.
Pati rasot prasyma atsisakyti vpa ismokos o tetis raso prasyma gauti vpa ismoka.
tetis ir toliau dirba darbe.Jus galit likti darbe ir buti vaiko prieziuros atostogose bet ta ismoka gaus tetis tik jau.Arba galit iseiti is darbo ir stot i birza ir gauti is birzos ismoka.
🌿✨🧸❣️
Man taip aiskino bent jau 🤞🏼✔️👨👩👦
Tai jei viska taip kaip man paaiskino yra teisybe,as pati rsu darbe pasirasius 2metam vpa. tai ji vaikui bus metukai,vpa ismokos atsisakysiu o tetis rasys prasyma jai gaut.tetis aisku liks dirbt darbe,as toliau busiu vpa savo darbe.bet mazdaug apie 1,5metuku kai bus vaikui iseisiu is darbo ir stosiu i birza,prasysiu gauti ismoka,ir bandysiu mokytis su birzos pagalba.✔️
Jeigu mane klaidingai informavo,prasau,tu,kurios jau tikrai prisiekiat,kad tiksliai zinot,jog kitaip yra,apsvieskit 🤔😂✨🌿