Zhiuli parašė:
nu tai jau matomai simfizitas prasidėjo. Man irgi labai skauda
Baiges mano simfizitas, kai gerai issibezdejau nakti😂😂😂
Zhiuli parašė:
nu tai jau matomai simfizitas prasidėjo. Man irgi labai skauda
Laura UK parašė:
Chaelin parašė:
O as va ligoninej 😔 raisciai patemti. Reiks dirza pradet nesioti ir gimdos susitraukimai. Pagulde stebejimui. Pastate lasaline ir reikia skaiciuot tuos sukietejimus…
Laikykitės, buvau lygiai tokioj pačioj situacijoj, tik į ligoninę nesiguliau. Pavyko namie išgulėti su daug skysčių ir ramybės. Viskas bus gerai ;)
Laura UK parašė:
Man snd tas pats, skausmas toks, kad net silta, sunku vaiksciot, skauda kirksnis ir atrodo gaktikauli, bet skauda tik judant, kai nejudu neskauda, bet jau skauda ti…
Pas mane žinokit tas pats, vos paeinu, nežinau net ką daryti
Omanda parašė:
Pas mane žinokit tas pats, vos paeinu, nežinau net ką daryti![]()
Na is savo patirties per paskutines 24 val tai isgerkit espumizan - dujos isejo ir baiges mano skausmai. Net nebuciau pagalvojus, kad nuo duju tokie skausmai butu or dar tokioj keistoj vietoj, kad net vaikscioti skaudejo, ejau issisketus kaip ant medinio arklio pajodinejus gerai...
Siandien atsikeliau kaip niekur nieko. Veliau eisiu ieskot UK vaistu nuo duju kaupimosi, o gal kazkuri turi ka parekomenduot (tinka tik UK parduodami vaistai legaliai)
ateda parašė:
O lengvai duoda nedarbinguma,tarkim jei db noreciau iki dekreto? Dekretas sausio23.
Mano gine pasake,mes sako labai paisom nesciuju noru ir duodam visada jeigu nori
tai va nnzn,maniske lb lengvai ;)
Laura UK parašė:
Na is savo patirties per paskutines 24 val tai isgerkit espumizan - dujos isejo ir baiges mano skausmai. Net nebuciau pagalvojus, kad nuo duju tokie skausmai butu o…
Ačiū, nes atrodo pas mane tuoj viskas suplyš, net į kojas skausmas eina..
Laura UK parašė:
Na is savo patirties per paskutines 24 val tai isgerkit espumizan - dujos isejo ir baiges mano skausmai. Net nebuciau pagalvojus, kad nuo duju tokie skausmai butu o…
Man buvo lygiai taip pat! negalejau patiket kad nuo duju taip
skaudet gali! 🤭
Omanda parašė:
Ačiū, nes atrodo pas mane tuoj viskas suplyš, net į kojas skausmas eina..
Lygiai ta pati vakar jutau, net i kojas ejo skausmas. Tikiuos praeis! Ir nzn nuo ko tos dujos tiek uzsikaupe, atrodo ir geriau vandens ir valgiau normaliai, turbut mano bulviniai blynai su mesa uzkiso man ten viska😂😂
Laura UK parašė:
Lygiai ta pati vakar jutau, net i kojas ejo skausmas. Tikiuos praeis! Ir nzn nuo ko tos dujos tiek uzsikaupe, atrodo ir geriau vandens ir valgiau normaliai, turbut …
as kosytem vien maitinausi ir tai uzsikisus visa buvau, po espumizano kaip garvezys purpsejau puse paros 😂 dar buna sukieteja viduriai ir kakucio neina padaryt tai nuo to taip pat skaudmai atsiranda..
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai