miaumia parašė:
Kur Kaune privačiai tikrina akis? Dėl tinklainės ir pnš? Nes pas mane poliklinikoj atbulom rankom žiūri. Nes gydytoja siunčia pasitikrinti akis ar pati galėsiu gimd…
Lirema
miaumia parašė:
Kur Kaune privačiai tikrina akis? Dėl tinklainės ir pnš? Nes pas mane poliklinikoj atbulom rankom žiūri. Nes gydytoja siunčia pasitikrinti akis ar pati galėsiu gimd…
Lirema
Gummy_Bear parašė:
Nu jau nuo 13 dienos turėtumėt į dekretą išeit 🙂 pirmiausia turėsit kreiptis į gydytoją kuri prižiūri jūsų nėštumą, ji sistemoje supildys viską ir tą info matys sod…
Aciu.. atrodo taip paprasta, bet kai pradejau gilintis pradejo neramu darytis... 🤷🏻♀️😂
Gummy_Bear parašė:
Iš paprasto kraujo tyrimo niekas nematys kokia beibio kraujo grupė 😊 ją nustatys tik kūdikiui gimus 🙂 tiria ar manos kūne nėra antikūnių atsiradę, kurie gali pakenk…
Pasiskaitykite apie vaiko RH faktoriaus nustatymą darant mamai kraujo tyrimą. Norvegijoje šitas metodas taikomas nuo 2009 metų. Man su pirmaisiais buvo ta pati procedūra, kaip ir jūs aprašote. Bet technologijos pažengusios šiek tiek į priekį. Jei nežinočiau, nerašyčiau.
https://kaunas.kasvyksta.lt/2020/01/03/miestas/kaunieciams-siemet-jau-iteiktas-pirmasis-kudikio-kraitelis/?fbclid=IwAR3AHskAmPzndkPqhKL12eEK7Bcgpo2kZL6nKtLYgHqAJmh-7clQ5PFIVQI
Paskaitykit, kaip faina!!!! Labai smagu, kai tokio demesio sulaukia seimos ir naujagimiai.
Cia tik Kaune taip? Vilniuje neduoda nieko?
Sandra xxx parašė:
Nezinau ar gerai matosi, bet tiek kiek vandens esu ipylus tiek desu semenu seklu(tik man geriau yra, kai jos netrintos, o cielos yra). Ir pskui pilna stikline verda…
Ačiū 🌼
AurPet parašė:
Pasiskaitykite apie vaiko RH faktoriaus nustatymą darant mamai kraujo tyrimą. Norvegijoje šitas metodas taikomas nuo 2009 metų. Man su pirmaisiais buvo ta pati proc…
Pas mus netaikoma. Antikūnius tik stebi.
melitaa parašė:
Tai man ir sakė kad geri, bet tas paskutinis tai labai jau žemas, įdomu nieko tokio kad per žemas?
Man sakė kad ir per žemas blogai ir per aukštas blogai, tai nzn🙄
Zhiuli parašė:
Pas mus netaikoma. Antikūnius tik stebi.
Man 12 savaitę irgi žiūrėjo antikūnius, bet tolimesnė eiga skiriasi nuo Lt. Kai laukiausi 2006 metais Lietuvoj, tai labai dažnai antikūnius tikrino atsimenu. Paskui ant nėštumo galo į Norvegiją išsikraustėm, tai ten nebetikrino. Tik vaistų suleido po gimdymo, nes pirmas vaikas su teigiamu rezusu.
melitaa parašė:
Mano tokie buvo ats. 4,27
3,3
O mano buvo po 2 val tik 1,5 tai gydytoja ta pačia diena paskambino ir liepė registruotis pas endokrinologą, nes gliukozės kiekis per mažas. Gal Jūsų gydytoja ką nors komentavo, ar kuri nare susidūrė su per mažu gliukozės kiekio rodikliu?
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai