Sangaa parašė:
Hcg pasidarykit, ir nespėliokit.
Tai pasidariau. Tiesiog vistiek jaudinuosi tai galvoju gal kam panašiai buvo, kad nesimatė ir po to pasirodė jog viskas gerai.
Sangaa parašė:
Hcg pasidarykit, ir nespėliokit.
Tai pasidariau. Tiesiog vistiek jaudinuosi tai galvoju gal kam panašiai buvo, kad nesimatė ir po to pasirodė jog viskas gerai.
Kristutis13 parašė:
Tai pasidariau. Tiesiog vistiek jaudinuosi tai galvoju gal kam panašiai buvo, kad nesimatė ir po to pasirodė jog viskas gerai.![]()
Man buvo kad nesimatė nors hcg buvo virš 3000, tai pamatė tik 7+3, ir širdute plaka, ir nėštumas vietoje, nes man hcg idomiai buvo kai buvo virš 3000, tai man gal tik 3-4sav ėjo nėštumo. Nu bet ačiū dievui viskas baigės sekmingai. Nes tada ir labai nerimavau nes ir tepliojo, na zodziu pradźia man buvo labai stresuota ir kitokia.
Sangaa parašė:
Man buvo kad nesimatė nors hcg buvo virš 3000, tai pamatė tik 7+3, ir širdute plaka, ir nėštumas vietoje, nes man hcg idomiai buvo kai buvo virš 3000, tai man gal t…
Džiugu l, kad viskas gerai. 🤗 O kaip Jum su svoriu buvo pačioje pradžioje?
Kristutis13 parašė:
Džiugu l, kad viskas gerai. 🤗 O kaip Jum su svoriu buvo pačioje pradžioje?![]()
Krenta 😅 jau -2kg, pilvas pučias, bet daugiau nieko 🤰🏼🤰🏼
Sangaa parašė:
Krenta 😅 jau -2kg, pilvas pučias, bet daugiau nieko 🤰🏼🤰🏼
Aš vakar įdomumo dėlei pasisveriau, nes pilvas ne plokščias o gamta kaip ir nekviečia, tai - 1.5 - 2kg
galvoju normalu ar ne, gydytojas sakė jei gerai jaučiuosi tai gerai yra. Bet per 7m mažiausiai svertus 44 esu, praeitą mėn 45buvo, dabar 42.5 tai kažkaip nemalonu
Kristutis13 parašė:
Aš vakar įdomumo dėlei pasisveriau, nes pilvas ne plokščias o gamta kaip ir nekviečia, tai - 1.5 - 2kggalvoju normalu ar ne, gydytojas sakė jei gerai jaučiuosi …
Pradžioje normalu, kad krenta 😇 nepergyvenkit 🤰🏼
Sveikos, netycia uzmaciau si foruma, pagalvojau, kad prisijungsiu prie jusu
As jau laukiuosi beveik 9 savaites
Pas mus netyciukas, visada norejome, visada kalbedavome apie tai, bet net nenumaneme, kad viskas taip greitai issipildys-siais metais
Kaip tik geguze musu vestuves ir busiu su pilvuku, kai suzinojau, man buvo sokas
Dabar man toks nesmagus periodas, kai tiek daug aplinkui serganciu, bijau susirgti, nors siandien tokia sunki galva, ir lyg slogos prasidejo, eisiu duonos, sviestuko ir cesnako suvalgyti bei arbatytes su imbieru bei citrina atsigerti
Visoms, kurios labai laukia kudikeliu linkiu teigiamu rezultatu ir lengvo nesiojimo, bet zinoma saugokites tu apgaulingu oru;)
Sveikos, netycia uzmaciau si foruma, pagalvojau, kad prisijungsiu prie jusu
As jau laukiuosi beveik 9 savaites
Pas mus netyciukas, visada norejome, visada kalbedavome apie tai, bet net nenumaneme, kad viskas taip greitai issipildys-siais metais
Kaip tik geguze musu vestuves ir busiu su pilvuku, kai suzinojau, man buvo sokas
Dabar man toks nesmagus periodas, kai tiek daug aplinkui serganciu, bijau susirgti, nors siandien tokia sunki galva, ir lyg slogos prasidejo, eisiu duonos, sviestuko ir cesnako suvalgyti bei arbatytes su imbieru bei citrina atsigerti
Visoms, kurios labai laukia kudikeliu linkiu teigiamu rezultatu ir lengvo nesiojimo, bet zinoma saugokites tu apgaulingu oru;)
Greta_Mali parašė:
Sveikos, netycia uzmaciau si foruma, pagalvojau, kad prisijungsiu prie jusuAs jau laukiuosi beveik 9 savaites
Pas mus netyciukas, visada norejome, visada kalbe…
Sveikatos! Aš tai privengiu visada žmonių susibūrimu. Bet ir ligų per daugiausiai neimu į galvą. Mažiau stresuoji, mažiau sergi, aš bent su tokia mintimi gyvenu. 🤗
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai