Lady1 parašė:
Mes tokių knygučių daug turėjom ir visur lipdukai atitiko paveiksliukus ir buvo reikiamas jų skaičius. Tai gal tikrai jūsų knygutė yra brokas?![]()
![]()
Na geras, kita karta perkant reiks atidziau ziuret, vis tik 5 eur
Lady1 parašė:
Mes tokių knygučių daug turėjom ir visur lipdukai atitiko paveiksliukus ir buvo reikiamas jų skaičius. Tai gal tikrai jūsų knygutė yra brokas?![]()
![]()
Fione parašė:
O kas čia per knygutės? Pirmą kartą išgirdau apie spalvinimą lipdukais, damai dabar tiek lipdukai, tiek spalvos ir piešimas ant bangos
S@msung parašė:
O kas čia per knygutės? Pirmą kartą išgirdau apie spalvinimą lipdukais, damai dabar tiek lipdukai, tiek spalvos ir piešimas ant bangos
Na tokios kaip spalvinimo knugutes, tik parasyta :spalvinimas lipdukais. Knygutes viduryje yra lapas su lipdukais, ji isimi ir tada tuos lipdukus nuo lapo jau ieskai kur juos priklijuoti, tik mano atveju tie lipdukai buvo visai is kitos operos 😃
Mano ir žaide su puoduku, bet labiausiai padėjo jai suprasti, nuėmus sauskelnės. Teko pavargti skalbti, leisti nuolat jai matyti, kad iš jos eina visa tai. Dar padejo lipdukai i puoduką. Dabar ji pati nenueina ant puoduko, bet kas kiek laiko pati sodinu ir ji padaro pradeda suvokti kam skirtas puodukas. Dabar pats laikas mokinti daug skaičiau, kad geriausią pradėti mokinti 1,8m.
Mes taip pat jau sauskenių nenaudojam dienomis (į lauką ir nakčiai uždedu dar, bet jau išmiega sausa).
Tiesiog vis duodavau pabūt be sauskelnių, o vieną dieną visai nebedėjau, girdavau, kai gaudavosi į puoduką ir negėdindavau nutikus avarijoms, tik pasakydavau, kad ant puoduko pasiprašytų kitą sykį. Jau nuo kitos be pamperso dienos pilnai ant puoduko darė. Tikrai sakyčiau lengvas perėjimas buvo 😊 nors net nemoka sakyt sisiu, arba pati nubėga ir nusimovus kelnytes padaro arba sako mama tete, parodo į tualetą ir varom 😁
Jusia parašė:
Sveikos. I puoduku reikalus. Vis bandau sodint. Laikyt be pampiu bet deja... niekaip. Prsidarius rekia issigandus. Reik viska nuimt ir perrebgt pati nesa rubus ir p…
Reikia pertraukos matyt. Aš jau paslėpiau puoduką, darysiu poros sav.pertrauką.
laurushis parašė:
Ką šiuo metu žaidžiat su vaikais? Kokiais žaisliukais domisi? Kažkaip išsisėmėm, vis taspats per tapati 🙂 gerai nors, kad orai gerėja.
Labai patinka puzlę dėlioti. Pirkom iš Pepco.
Taip pat Lego Duplo. Ir ši knygelė labai pasiteisino: https://www.yesforskills.lt/mano-pirma-lavinamoji-veiklos-knyga-su-daugkartinio-naudojimo-lipdukais
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai