Vasaros mergaitė parašė:
Tai va, apie tai ir šneku... Tiesiog nereikalingas stresas. Na kai nejuda visa dieną ir jau vakaras o dar ramu tada galima sunerimti...
Prajuokinot,bet visišką tiesą parašėt😄❤️
Vasaros mergaitė parašė:
Tai va, apie tai ir šneku... Tiesiog nereikalingas stresas. Na kai nejuda visa dieną ir jau vakaras o dar ramu tada galima sunerimti...
Prajuokinot,bet visišką tiesą parašėt😄❤️
PiktasKeksas parašė:
Nepasiseke jums su epiduruesu girdejus, kad pvz tik viena puse nuima. Man abu kartus pasiseke puikiai. Cia turbut kaip su viskuo, vieniems be komplikaciju ir pu…
Taip cia grynai nepasisekė. Bet tos vienos pusės neima aš visai ne gelbėja situacijos, skauda taip pat stipriai tik ne tokį didelį plotą 😁
O šiaip kas liečia epidiura čia kiekvienam labai individualu kokios kiekvieno yra skausmo ribos, man pvz yra daug daug kartų lengviau iškęsti skausmą kai žinau kad tuoj viskas baigsis, tiesiog susikoncentruoji kad greitai viskas baigsis, o vat kai skauda ir nežinai kada baigsis va čia man gali ir silpnesnis jis but bet sunkiau tveriamas nes aš nežinau kiek dienų jis užsitęs, čia jau manoji psichologija taip veikia mano skausmo ribas 😁
PiktasKeksas parašė:
Nepasiseke jums su epiduruesu girdejus, kad pvz tik viena puse nuima. Man abu kartus pasiseke puikiai. Cia turbut kaip su viskuo, vieniems be komplikaciju ir pu…
Man viena puse buvo tik nueme su epidiuru😂bet ir tai jau gerai buvo. Kai leido epidiura neklausiau ka sake gydytoja nes ne tas galvoj buvo ir siaip tokia nemaloni buvo, tai ten ju ale juokeliu net nenorejau girdeti, o pasirodo kai suleidzia epidiura, reikua gulint vartytis, nuo vieno sono ant kito, kazkiek kartu, o as net negirdejau kad taip sake, tai viena puse tik nueme kita jutau😂dabar net juokas ima pagalvojus. Bet gerai buvo tai kad su ta puse kuria jutau, pajauciau kad vaika noriu jau stumti, o akuseres dar nieko net nebuvo susiruosus, nes nesitikejo kad taip greit viskas ivyks, tai kazin jei butu viskas uztirpe ir nebuciau jutus kad noriu stumti, net nezinau.su pirma dukra padare epidiura po to patikrino, oj sako nebegalim leisti, jau 10cm reikia stumti, tai jo ir net nepajutau. Tai 2 kartus turejau epidiurus, jokiu pasekmiu neturiu.
Rodo parašė:
Na ką,pasirodau ir aš😊 Buvau Antakalny,papuoliau pas labai fainą gydytoją,vedėją,jį žinau iš anksčiau,tai viskas gerai,nuramino,širdutė plaka.❤️ Beje,dėl skiepo tie…
Rodo parašė:
Na ką,pasirodau ir aš😊 Buvau Antakalny,papuoliau pas labai fainą gydytoją,vedėją,jį žinau iš anksčiau,tai viskas gerai,nuramino,širdutė plaka.❤️ Beje,dėl skiepo tie…
Oj kaip džiaugiuosi dėl jūsų. ❣️ Ramiau dabar ir aš eisu ryt dozele susileisti 😁
danaula parašė:
Taip cia grynai nepasisekė. Bet tos vienos pusės neima aš visai ne gelbėja situacijos, skauda taip pat stipriai tik ne tokį didelį plotą 😁
As dantis be nuskausminimo taisausi, migrena irgi ismokau be vaistu isgyvent, nu bet pagimdyt be epiduro neisivaizduoju
turbut todel, kad kaklelis nesidaro, ji plesia, o jis nejuda, todel taip zveriskai skauda.. tai man cia jokios psichologijos nepadeda jau. As su 2-3 cm atvaziuoju tokiais skausmais, kad galvoja, jog visi 9 cm atsivere :DD ir visada patikrine nustemba
DoRaa parašė:
Man viena puse buvo tik nueme su epidiuru😂bet ir tai jau gerai buvo. Kai leido epidiura neklausiau ka sake gydytoja nes ne tas galvoj buvo ir siaip tokia nemaloni b…
Pas mane pirma karta anesteziologe lb pikta buvo, bet pasake lb grieztai- nustoji sokinet jei nori gerai veikiancio epiduro ir pasekmiu (ties kiekvienu saremiu pasokdavau, krupteldavau, nes nu zveriskas skausmas). Tai susiemiau pora min kol dare ir tikrai puikiai viskas
zodziu, reik klausyt ka jos sako ;) p.s. atsimenu per mokymus, kai rodė epidura, galvojau "o dieve, kokia adata.. gyvenime nepasidarysiu epiduro", o abu kartus net nejauciau jo.. kai pasake, kad jau negalejau patiket
Pedita parašė:
Kokius vaistus galima isgert nuo nemiegos, nu negaliu miegot kaip vyras i naktine isvaziuoja atrodo kaip baimes jausmas atsiranda ir isvis nesimiega? Visi zolelinei…
Kad nelb ką ir kas jums pasiulys
Šiltas dušas, raminanti muzika, metu/melisos arbata, meditacija, joga.
Jokių jums vaistų nuo nemigos neduos dakterė ❤️
M.M. parašė:
😄 siaip pepco jie yra labai skirtingi, vieni dydi atitinka, kiti tikrai būna mažinti arba tiku tiku. Cua toks vaizdas kad vienas padidintas kitas pamazintas![]()
Pamatavau cm, tai H&M 56 d. yra ~51 cm nuo petuko iki pėdutės, o Pepco 56 d. yra tik 41 cm 😒
Pedita parašė:
Kokius vaistus galima isgert nuo nemiegos, nu negaliu miegot kaip vyras i naktine isvaziuoja atrodo kaip baimes jausmas atsiranda ir isvis nesimiega? Visi zolelinei…
Knyga arba filmas mane migdo. Niekaip filmų pabaigos nesulaukiu, jei atsigulus žiūriu
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai