Justelala parašė:
Sveikos, labai idomiai susiskaitė atsakymai dėl epidiūro
Aš tik noriu pasitikslinti - o kodėl kitos mamytės jo vengia? Esu pirmakartė, tai …
Aš nesu apsisprendusi dar dėl epidūro, kalbėsiu su gine. Nes su pirmu ėmiau, tikrai padėjo atsivėrimui spartesniam, bet kadangi jau labai gerai nuskausmino, tai atėjus stūmimo laikui aš negalėjau normaliai kojų įstatyti į poziciją, tada ir pačių sąrėmių nelabai jutau, kada stumti, ėmė stot visa veikla, vaiko širdis stot... Žodžiu vakuumo prireikė. Paskui su daktaru kalbėjau, kad galimai man taip epidūras suveikė. Tai dabar kalbėsiu kaip daryt, nes bijau ir taip ir taip 🤦🤷
Pasakaaa parašė:
Apie kraiteli, pazistama rekomendavo ne kudikiu zirkles pirkti, o elektrine dilde naguciams kirpti. Ji pati turi puses metu mazyle ir buvo netycia ikirpusi, tai ver…
Pamenu kaip drebėjo rankos pirmą kartą kerpant 🤭🤭
Vasaros mergaitė parašė:
Labai liudna ir skaudu kai forume netenkam narės, bet negalime stresuoti pačios, ojojoj jau nejaučiu kelias valandas ir man kažkas blogai. Mamytės stresas tikrai ve…
Žinokit, aš tai pagalvoju 🤦🤦 o dabar dar ir karo bijau. Nu panikiorė esu nuo seno 🤦
Liepa1234 parašė:
O as net judinau pilva
sita taktika kai nejuda vaikiukas man visada pasiteisindavo
Net pamenu genetike kai darant echoskopa jis kimarino, pradejo mano pilva jud…
Ir aš judinau pilvą po tos naujienos 🤦🤦
ponia.gandriene parašė:
Aš irgi su paprastom aštriom kirpdavau ir kerpu. Tas vaikiškas turėjau kelias skirtingas, visos labai blogai kerpa. Su dilde turbūt saugu, bet nagus reikia nukirpt …
Ligoninėj daktarė sakė griežtai nekarpyt, dėl infekcijos tikimybės. Ir berods per kursus buvo sakę, kad ligoninėj nekarpyt, namie grįžus nusikirpt.