Rodo parašė:
Gulėjau dieną grįžus pietų,bet nieko..
Tokiais neramiais atvejais labai gerai dopleris.
Rodo parašė:
Gulėjau dieną grįžus pietų,bet nieko..
Tokiais neramiais atvejais labai gerai dopleris.
Dezavu323 parašė:
+7kg, bet neturiu supratimo cia daug ar normaliaivisi gasdina, kad dar oj kiek daug priaugsiu, nes tik veliau tas svoris didesniais tempais pradeda augti
25sav pas Jus kaip matau tai tikrai normos ribose +7 gerai
Mes tik 22sav o jau +9 😊 ir visai nesijaudinu , svarbu kad maziukui butu gerai 😊♥️🤰
GreenMe parašė:
25sav pas Jus kaip matau tai tikrai normos ribose +7 gerai![]()
Mes tik 22sav o jau +9 😊 ir visai nesijaudinu , svarbu kad maziukui butu gerai 😊♥️…
Dar tik bus 25sav cia labiau i prieki rodo
as irgi per daug nesuku galvos, leliukas svarbiausia ❤️ Poto pabadausiu jeigu prireiks
Justelala parašė:
Sveikos, labai idomiai susiskaitė atsakymai dėl epidiūro![]()
Aš tik noriu pasitikslinti - o kodėl kitos mamytės jo vengia? Esu pirmakartė, tai …
Kartais vengia, nes nori išbandyt natūralų skausmą, taip pat jis gali neigiamai paveikti nugarą ir kartais būna kad išstumt sunkiau, kai lb didelė nejautra. Aš kažkaip buvau perskaičius "Gimdymas su šypsena" ir nors kaklelis vėrėsi visą jobaną parą lėtai, aš neėmiau epidūro, nes skausmas vis dar buvo ne didesnis nei per žiauriausias mėnesines. Bijojau, kad pakenks nugarai (turiu išvaržas keliose vietose) ir norėjau pajaust promočių patirtis. Iš tiesų, labai skausmingi buvo tik du trys paskutiniai sąrėmiai, bet jau tada nebebųvo galimybės gaut nųskausminimą, reikėjo varyt išstumt. Šiaip džiaugiuosi šita patirtim, bet kitam kartui labiau noriu tiesiog rinktis, kas man būtų lengviau su pagalba iš šalies, o ne tik saviįtaiga. Bet vis dar bijau dėl nugaros arba kad po gimdymo ilgai kojos neatsigaus. Tai bus matyt, ką pasirinksiu.
Dezavu323 parašė:
Dar tik bus 25sav cia labiau i prieki rodoas irgi per daug nesuku galvos, leliukas svarbiausia ❤️ Poto pabadausiu jeigu prireiks
![]()
![]()
Aga , ir as apie tai
po gimdymo isspresim Sia problema 😃
Justelala parašė:
Sveikos, labai idomiai susiskaitė atsakymai dėl epidiūro![]()
Aš tik noriu pasitikslinti - o kodėl kitos mamytės jo vengia? Esu pirmakartė, tai …
Nes visada yra tikimybė kad epiduras bus blogai atliktas ir bus pažeistas koks nervas.
Ne veltui prieš epiduras pasirašai sutartį kad jokių pretenzijų neturi dėl šalutinių pasekmių...
Nzn ar nuo epiduro ar ne. Bet galiu pasakyti kad po gimdymo man gerus puse metų skaudėjo juodegikauli. Kai ikgiau pasededavau ant kedes ir reikedavo atsistosi tai skausmas buvo nežmoniškas. Bet jeigu tai buvo dėl epiduro antrą kartą vistiek daryčiau. Nes man sąrėmiai buvo laaabai skausmingi.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai