Oxyy parašė:
H&M vs Pepco 56 dydis 🤦♀️
Kuris tikrasis 56? 🤔😁
Oxyy parašė:
Kuris tikrasis 56? 🤔😁
Pasakaaa parašė:
Ka manote apie kvepavimo monitorius, segamus prie sauskelniu?
Atsiprašau, gal ir kvailas klausimas. O kam jis reikalingas?
Kad stebėti vaiko kvėpavimą ir jis praneštų jeigu vaikas nebekvepuoja?
Vasaros mergaitė parašė:
Atsiprašau, gal ir kvailas klausimas. O kam jis reikalingas?
Kad stebėti vaiko kvėpavimą ir jis praneštų jeigu vaikas nebekvepuoja?
Taip.
“ jautrus ir aptinka menkiausią kūdikio kvėpavimą bei įspėja, jei mažylio kvėpavimas tampa silpnas ar retesnis nei 8 kartai per minutę. Jei Snuza® HeroMD neaptinka kvėpavimo 15 sekundžių, suvibruoja, siekiant pažadinti kūdikį ir atstatyti kvėpavimą. Paprastai šios vibracijos pakanka kūdikį pažadinti. Vis dėl to, jei dar po 5 sekundžių neaptinkama judesių - įsijungia 85 dB garsumo signalas.”
Pasakaaa parašė:
Jetau ko tik nėra, budama šitoje grupėje sužinojau tokiu dalykų apie kuriuos net nežinojau, kad jie išvis egzistuoja
Man toks gerai pasitarnautu su pirmų vaiku, kai perskaičiau apie staigios mirties sindromą pas vaikučius, mėnesi budėjau prie lovytės. Visi galvojo, kad vaikas neramus, o ne, tiesiog mama panikuotoja
Pasakaaa parašė:
Taip.
Oho... Net nežinau kad toks yra...
Na jeigu turite panika dėl to pirmo mėnesio uždusimo tada verta... Nes man budavo gaila žiūrėti kaip mano brolis su žmona kankinasi jie dieną naktį budedavo pakaitom prie vaiko ir stebėjo jo kvėpavimą...
Aš tai kažkaip rami ties šitu klausimu. Aš net vaiko nebežadindavau nuo antro mėnesio maitinti naktį. Jeigu miega tegul miega. Tai ji būdama 2men ismiegodavo pas mane po 8h duok diev ir antras toks pat bus 😁
Pasakaaa parašė:
Aš turiu sąraše kvėpavimo monitorių, kad ir kiek kainuotų, man bus ramiau, pačiai yra tekę dirbti su kūdikiais, tai tokios panikos nebenoriu
siuzana1900 parašė:
Jetau ko tik nėra, budama šitoje grupėje sužinojau tokiu dalykų apie kuriuos net nežinojau, kad jie išvis egzistuojaMan toks gerai pasitarnautu su pirmų vaiku, …
Tai taip, as irgi apie sita aparata suzinojau tik skaitydama straipsnius siame appse. Perskaiciau ir va pradejau pergyvent. Save zinau, busiu pastoviam strese😩
Oxyy parašė:
😄 siaip pepco jie yra labai skirtingi, vieni dydi atitinka, kiti tikrai būna mažinti arba tiku tiku. Cua toks vaizdas kad vienas padidintas kitas pamazintas
Vaikystė parašė:
Kuris tikrasis 56? 🤔😁
Oi nežinau 😁
Vėliau pabandysiu pamatuot kiek kuris cm
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai