viktorijab620 parašė:
Prisiduodam ir mes 😇 Pagaliau gime mano žirniukas 🥰
Svoris. 3400kg
Svarbiausia, kad mažylis jau su jumis! Sveikinimai! Linkiu daug sveikatos mažyliui ir kuo greičiau jums atsigauti 🎈🧸🌞
viktorijab620 parašė:
Svoris. 3400kg
Svarbiausia, kad mažylis jau su jumis! Sveikinimai! Linkiu daug sveikatos mažyliui ir kuo greičiau jums atsigauti 🎈🧸🌞
viktorijab620 parašė:
Svoris. 3400kg
Sveikinimai!🥳užjaučiu dėl tokio gimdymo
linkiu greičiau atsigauti
mazoji24 parašė:
Didžiausi sveikinimai💪🏼❤️
Aš jau į Panevėžį važiuoju pirmadienį sutartu laiku 8:30val. Budintis daktaras apž…
Ir isimeskit šiltų rubeliu, nes nešildo ligonines😔 bent jau galėjo pajungti šildyma dėl mažiuku😑
emuciukeema parašė:
Sveikos, prisitatom ir mes. Po neramios naktelės pasaulį išvydo ir mano berniukai. Gimė 37+6sav. Adomas 2980g ir 48cm, 01:13. Simonas 3120g ir 51cm, 01:29. Gimdymas…
Sveikinimai! 💙💙
viktorijab620 parašė:
Svoris. 3400kg
Sveikinimai! 💝 svarbiausia, kad mazylis jau su Jumis ;) Sveikatytes ir kuo greiciau atsigaukite 😊
viktorijab620 parašė:
Ir isimeskit šiltų rubeliu, nes nešildo ligonines😔 bent jau galėjo pajungti šildyma dėl mažiuku😑
O geras, net nebūčiau pagalvojus. Ačiū, kad pranesete rytoj reiks persiziureti lagaminą pries išvažiuojant..
O lankyti gali ateiti? Pvz vyras ? Ar jei jis norėtų su dukryte ateit aplankyti manęs kuria diena?
Erikaja parašė:
Duoda tik tai chalata ir naktinius 😄 o palatose tai tikrai labai labai šalta
O kurioj cia ligoninej labai salta?
9ocean9 parašė:
O kurioj cia ligoninej labai salta?
Kauno antroje ligoninėje
mazoji24 parašė:
O geras, net nebūčiau pagalvojus. Ačiū, kad pranesete rytoj reiks persiziureti lagaminą pries išvažiuojant..
Bet "žada" nuo pirmadienio pajunkti, bet kaži kiek šildys.. net nemalonu eit į į duša kai taip šalta🤯 ir vaikiuka skubom vos ne perenkt, kad nesušaltu..
Leidžia vyra ir vaikus. Manasis tai atein kada nori ir išein kada nori. Net per pati gimdyma leido išeit ir gryžt.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai