Andraa parašė:
Idomu kurių mažulėliai gimė 50-52 cm, kokio dydžio drabužėlius rengiate, ar nepaskesta 56 dydyje?![]()
Aš buvau nusipirkus pačius mažiausius 56cm rubūs. Maniškiams tai dydoki, nu bet priaugs.
Andraa parašė:
Idomu kurių mažulėliai gimė 50-52 cm, kokio dydžio drabužėlius rengiate, ar nepaskesta 56 dydyje?![]()
Aš buvau nusipirkus pačius mažiausius 56cm rubūs. Maniškiams tai dydoki, nu bet priaugs.
Tikrai manau rubeliai nuo gamintojo skiriasi
mums pvz niekad netiko 52cm rubai, nors vienas gime
53cm kitas 52cm ta prasme 56cm rubai pats tas
niekas juose neskesta. o jei ir didoki taigi kas cia baisaus. cia net menesi nepanesio tu rubu, per pirma
menesi manau greiciausiai ir isauga😄
Nežinau ar man padės kad tiesiog pasiskųsiu čia. Bet labai bloga ;(( ir jau norisi sienom lipt. Mano nežymi sloga perėjo į kažkokį vos ne sinusitą.. kad 2 dienas kvėpuot neeina visai pro nosį. Pūliniai neišeina.. tik kartais vanduo
šią naktį tai dar ausį pradėjo skaudėt, veidą.. ir dantį. Galvojau pipec.. visai neuzmigau.. ir mačiau.. tik ne tokioje būsenoje gimdyt. O kaip tik iki 16 dienos jau turėčiau pagimdyti
šiandien pas budincia daktarė buvau.. išradę antibiotikus nes sako Teo pūliniai šiaip neisnyks. Bijojau gimdymo.. dabar bijau ausies skausmo spartejancio labiau.. ir kad nrpasveiksiu iki gimdymo.. ir būsiu vaisius
nzn kaip čia sau padėti.. arbatos.. ir pan. Nepadeda.. pakvėpuoti garais.. ir ne
Katakitoka parašė:
Nežinau ar man padės kad tiesiog pasiskųsiu čia. Bet labai bloga ;(( ir jau norisi sienom lipt. Mano nežymi sloga perėjo į kažkokį vos ne sinusitą.. kad 2 dienas kv…
Laikykitės! Pati gimdžiau pusiau serganti, patart nieko nepatarsiu, bet aplink visi nenormaliai serga, mes su vyru jau savaite niekaip neišsigydom, vyresnėlis jau dvi savaites serga...
Katakitoka parašė:
Nežinau ar man padės kad tiesiog pasiskųsiu čia. Bet labai bloga ;(( ir jau norisi sienom lipt. Mano nežymi sloga perėjo į kažkokį vos ne sinusitą.. kad 2 dienas kv…
Labai jus užjaučiu 😔 Žinau tik tiek, kad labai svarbu nu kuo daugiau skysčiu gerti ir ta nosi kuo dažniau pūsti, kad viskas valytusi. Ir jūros vandens i nosi purškite prieš pūsdama nosi.
Erikaja parašė:
Laikykitės! Pati gimdžiau pusiau serganti, patart nieko nepatarsiu, bet aplink visi nenormaliai serga, mes su vyru jau savaite niekaip neišsigydom, vyresnėlis jau d…
Mano vyras ir mama buvo atgulę keliom dienom, o man kažkaip pavyko išsisukti... Skalavau gerklę vandeniu su jūros druska, į nosi jūros vandens, puodelį lengvos arbatos su trupučiu medaus... 😋
Katakitoka parašė:
Oi uzjauciu.... neturiu ka labai patarti apart skysciu gerimo, nosies plovimo juros druska, inhaliaciju.
As pati visa savaite su sausu, priepuoliniu iki ziaugciojimo, kosuliu prasikankinau. Tik siandien atsikoset pradejau. Naktys be miego, visus nugaros ir pilvo raumenis skauda nuo kosejimo (vaikui kosejimas gi nekenkia?) Vaiko judesius sunku buvo sekt, nes pastoviai kosejau. Nuo arbatu vimdo jau, is wc neiseinu, su paketu vaiksciojau, nes po pirmo gimdymo nedidelis slapimo nelaikymas likes, tai nuo kosejimo slapia vis buna 🙈 labai isvargus jauciuosi. Siandien terminas, bet vaikas turbut laukia kol pasveiksiu ir pailsesiu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
ropoja kasdien vis greičiau