Blondeee parašė:
Mes vyksim pirmadienį tik ir matysim 😉 šiaip įdomiai, nes pagal visas skaičiuokles ir čia TD, terminas rašomas šiandien yra, o va akušerė pagal tą pačią paskutinių …
Tai gal ima skirtinga ciklo dienu skaiciu?
Blondeee parašė:
Mes vyksim pirmadienį tik ir matysim 😉 šiaip įdomiai, nes pagal visas skaičiuokles ir čia TD, terminas rašomas šiandien yra, o va akušerė pagal tą pačią paskutinių …
arimosa parašė:
Pasirinkite perintalogijos kur paslauga, taip ir ieškoti. Jeigu nėra vizitų, pirmadienį apie 7:15-7:20 ryto bandykite jungtis, tikrai bus ☺️
O man sake registraturo kad nesciosioms spausti
Vaidaaaa parašė:
Tikiu, kad ir jum, ir man viskas prasides be skatinimo ir ilgai nereikes laukti susitikimo 😀🙈
Labai tikiuosi 🤭
Vectra parašė:
Galbūt, apie tai net ne susimąsčiau 🤔 pagal TD ėmiau 28 dienas, nes tipiškai reguliarios jos pas mane buvo, ta pati ir akuserei tikrai sakiau, na vienu žodžiu įdomiai 🤭
Blondeee parašė:
Mūsų termino diena ta pati 🥰 turėčiau stebuklo sulaukti 30 diena kaip ir jus 😀🎈👶🏻 Bet kol kas jokių požymių 😜 šiandien tik va 2 kartus vėmiau 😵💫 prisiskaiciau jog gali būti kas pykina, nes kaklelis atsiverineja 🤔 ar taip gali būti? Nes daugiau jokių skausmu, išskyrų ar dar kažko neįprasto nėra.
Gerdukas parašė:
Mūsų termino diena ta pati 🥰 turėčiau stebuklo sulaukti 30 diena kaip ir jus 😀🎈👶🏻 Bet kol kas jokių požymių 😜 šiandien tik va 2 kartus vėmiau 😵💫 prisiskaiciau jog …
Esu skaičiusi, kad kitoms toks požymis būna prieš gimdymą 🤔 bet tik skaičiusi, pačiai to patirti neteko 🙃
Gerdukas parašė:
Mūsų termino diena ta pati 🥰 turėčiau stebuklo sulaukti 30 diena kaip ir jus 😀🎈👶🏻 Bet kol kas jokių požymių 😜 šiandien tik va 2 kartus vėmiau 😵💫 prisiskaiciau jog …
Aš asmeninės patirties šiuo klausimu neturiu, bet va kaip tik šią savaitę kaimynė pasakojo, jog abu nėštumus vėmė prieš prasidedant gimdymo veiklai
Milais parašė:
Aš asmeninės patirties šiuo klausimu neturiu, bet va kaip tik šią savaitę kaimynė pasakojo, jog abu nėštumus vėmė prieš prasidedant gimdymo veiklai![]()
As tik saremiu metu vemiau🤦🏻♀️
Blondeee parašė:
Labai tikiuosi 🤭
Jaučiu kažkokios skirtingos skaičiuoklės. Mano ginės ir td sutampa, o šeimos gydytojos - dviem dienomis vėliau. O pradžios data tai ta pati.
Milais parašė:
Aš asmeninės patirties šiuo klausimu neturiu, bet va kaip tik šią savaitę kaimynė pasakojo, jog abu nėštumus vėmė prieš prasidedant gimdymo veiklai![]()
Aš per abu gimdymus sąrėmių metu (bet taip dar neįsibėgėjus) vėmiau.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto