2022.01.16 23:11 (prieš 4 m.)
Aš gimdžiau prieš 3 m. Sakiau tikrai be mėnesio nenorėsiu matyt NIEKO, net savo tėvų. Jau nekalbu apie vyro seses (su kuriomis gerai sutariame). Bet buvo toks kuriozas, kad antrą dieną guliu toj palatoj, vyras išvažiavo trumpam namo kai kokių daiktų paimt, nusimaudyt ir pan. Guliu guliu, kimarinu kimarinu, ai sakau paskambinsiu draugei (geriausiai, iš didžiosiso G). Ir taip savaime sakau "gal nori atvaryt?" 😀 nes mano lelytė ištisai miegojo, aš žiauriai neturėjau ką veikt, o emocijų pilna, širdis kupina džiaugsmo, norėjau tuo pasidalint 🙂 kai atėjo ji į palatą, tai žmogus net apsiverkė, nes pirmą kartą gyvenime matė dviejų parų leliuką😊❤️ Buvo nuostabu ir smagu😊
O paskui po poros sav jau ir mano tėvai atvažiavo🙂 ir išgaravo visas mano nusiteikimas mėnesį nepriimt nieko😊 pati jaučiausi neblogai, leliukas miegojo laaaabai daug, valgė labai skaniai ir sočiai, tad svečiai buvo laukiami🙂
Kaip bus dabar - nežinau. Bus matyt kaip visi jausimės. Ir atsižvelgsim į pandemiją, į tai kas kokius darbus turi (dėl kontaktų skaičiaus) ir pan 😊