Gerdukas parašė:
Turiu nemažai literatūros ir esu asmeniškai aš nusiteikusi maitinti 🥰 kaip pavyks čia jau kitas klausimas 😀
Tai jei turėsit žinių ir noro, tai ir žindysit
Gerdukas parašė:
Turiu nemažai literatūros ir esu asmeniškai aš nusiteikusi maitinti 🥰 kaip pavyks čia jau kitas klausimas 😀
Tai jei turėsit žinių ir noro, tai ir žindysit
Burbulas2 parašė:
Aš pirkau multimam kremuką ir kompresiukus, tai man labiau patiko kompresiukai![]()
Viskas gerai 😊
Moters higienai pataria labai clogin putas turėti
Pumax parašė:
Kuri tucio modeli issirinkot, gal matet gyvai? As internete nusiziurejau tutis viva life luxury. Vaziuosiu artimiausiu metu naturoj apziuret.
Apžiūrėjau kelis vežimėlius, konsultavausi su moterimis, kai kurios net i tutis gamykla skambino konsultuotis. Taip pat renkuosi tutis Viva life, ji išbandžiau ir parduotuvėje , bet ne luxury linija, nes jų oda nėra tokia patikima ir tvirta. As būtent noriu eko odos, kad nereiketu lijant/sningant dėti dar vieno permatomos plastmasės sluoksnio. Eko oda lengvai nusisausina. Taip pat tutis Viva life labai pravazus, minkštas, komfortiškas, talpus, uzsisega daiktadėže. Realiai modelis panasus i to paties gamintojo noordi vežimėlį, jis gaminamas Skandinavijos rinkai, yra šiek tiek brangesnis, neuzsisega daiktadėže, važiuoklė identiška. Tikiuosi padejau
ashjuke parašė:
Viskas gerai 😊
Aha, turėjau ir jas, vėliau užmačiau kad iš multimam serijos yra multigyn kompresiukai ir buvau prisisvaigus, kad jie padedantys gyti po gimdymo
prisėdau kažkada paaieškot, tai pasirodo jie visai kitokią paskirtį turi, tai taip nusivyliau... 😂 nes tarkim multimam kompresiukai tai atrodo, kad su fėjų dulkėm būtų, taip greit "suremontuoja" viską.
Burbulas2 parašė:
Aha, turėjau ir jas, vėliau užmačiau kad iš multimam serijos yra multigyn kompresiukai ir buvau prisisvaigus, kad jie padedantys gyti po gimdymoprisėdau kažkada…
Taip taip, man tie kompresiukai patiko taip pat 😊 kremas gelbėjo ir, kai ilgai negalima būt su kompresiukais
Arkadia parašė:
Gal galėtumėt pasidalinti, iš kur George rūbelius siunčiatės? 🙂
Is ju psl https://global.direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
Siuncia i lt, muitu nera, nes sandeliai randasi vokietijoje. Tik siuntimas gal nera is pigiuju, bet buna jei daugiau perki, apsimoka. Kartais su drauge ar sese susikoperuojam vienai siuntai
laurolapas parašė:
Apžiūrėjau kelis vežimėlius, konsultavausi su moterimis, kai kurios net i tutis gamykla skambino konsultuotis. Taip pat renkuosi tutis Viva life, ji išbandžiau ir p…
Labai padejot, viska ka paraset tik patvirtinot mano surinkta info ir aciu jums 😁 Tai beliks gyvai apziuret ir nusprest ar luxury ar ne, labai foto man tamsiai zalias grazus pasirode, tai ir uzsimaniau
laurolapas parašė:
Apžiūrėjau kelis vežimėlius, konsultavausi su moterimis, kai kurios net i tutis gamykla skambino konsultuotis. Taip pat renkuosi tutis Viva life, ji išbandžiau ir p…
Apžiurėjom ir mes tuti, kainos priklauso nuo modelio. Mums su vyru patiko, jog lopšiai turi termo funkcija, kas aktualu žiema-vasara, kada daugiausiai naudosim, bet nepatiko auto kėdutės ir sėdimoji dalis, sunki, griozdiška, nežn, ar verta mokėti tokius pinigus. Lyginant su noordi, tai tučio geri amortizatoriai, nėr ką lygint, anie labai mediniai 🤔
Gerbera0 parašė:
As su klausimu. Jei pagal mm ir pagal ultragarsa neatitinka terminai, skirtumas virs savaites, kai isleidzia i dekretines pagal kuri ziuri?😁nes gautusi pora savaici…
Man pasakė pagal echo... ne pagal mm
Burbulas2 parašė:
O kodėl gali neišeiti žindyti? Jei yra tam žinių ir noro, tai išeinao kremuką ar kompresiukus geriau iškart turėt dar ligominėj
![]()
Nu nelabai pritariu jums,savo pirmagime maitinau tik 3savaites ir ne tai kad ziniu ar noro nebuvo tiesiog dingo pienas..tai jau dabar is kart turesiu misinuka😊
Burbulas2 parašė:
Dar daug laikoman aišku vasario paskutinę dieną gimdyt, tai dar daugiau
aš dar net nieko ir nežiūriu
aišku ir lytirs dar nežinau
draugė buvo netekus vė…
Aš irgi dar nieko neturiu, nestresuoju, išeisiu į dekreta ir sau ramiai susipirksiu po biški. Visko iš sąrašo tikrai nepirksiu, nes nežinai ko prireiks tau pačiai asmeniškai, pagalvojus dar kiek mūsų mamos nieko neturėjo ir neprireikė 🤷🏻♀️ nežinau mano nuomone, galbūt dabar metas kada reikia rūpintis savimi, savo sveikata, kad gimtų sveikas vaikelis, nešioti ir džiaugtis, o visi kiti materialumai nėra svarbus 🤗 ir tai nereiškia, kad tau vaikelis mažiau rūpi, jeigu šiuo metu neturi jam dar nupirkus lovytės ar vėžimėlio 😊
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai