erliasa parašė:
Labutis, norėjau pasiteirauti gal kuri darėtės jau echoskopą pas genetikus ar parodo lytį?![]()
vienoms pasako, kitoms ne, matyt priklauso nuo gydytojos. Man pasake
erliasa parašė:
Labutis, norėjau pasiteirauti gal kuri darėtės jau echoskopą pas genetikus ar parodo lytį?![]()
vienoms pasako, kitoms ne, matyt priklauso nuo gydytojos. Man pasake
erliasa parašė:
Nepasakė, sakė nesiimsiu spėlioti. Nes tokiam laike,leliukas dar mažiukas, ir dažnu atveju dėl lyties nustatymo klysta. Na gal kito echo metu pamatys🥰 su pirmąją lyti sužinojom 30+ iki tol niekaip nenoręjo rodytis😀
erliasa parašė:
Laba, pas genetikus buvau 14 sav+1. Prieš tai buvau pasidariusi NIPT, tai genetikė tik dar kartą patvirtino, kad bus mergaitė
katauskiener parašė:
Pazystamos dukros vardas Adrija. Pradzioj keistai skambejo, bet dabar visai nieko
Mano dukra Adrija. Kazkaip kai sužinojau, kad mergaitė, is nepopuliariu vardu, tik sitas lipo
Mes savo sūnų pavadinom Ąžuolu. Pradžioj labai dvejojau, kad neįtprastas bent jau man kaip vardas. Bet kai sužinojau, kad laukiuosi berniuko, o vyras pas mane toks aukštas, plačių pečių, tvirto sudėjimo, tai kažkaip toks vardas ir kirbėjo mintyse nuo pradžių. Tik vis bijojau, jei vaikas gims ir nebus tvirto sudėjimo, kaip toks vardas derės prie jo. Na bet gimė nemažas, tai nuo pirmųjų dienų jau pateisino savo vardą
ir galvą jau keturių dienų būdamas atkėlė nuo manęs ir dairėsi aplink nemažai laiko
O dabar dar kažkaip nerinkom vardo, dar man pačiai kažkaip anksti atrodo. Neturiu dar variantų
Nomina parašė:
Klausimas del NIPT tyrimo, ar galima pries ji valgyti?![]()
Kiek žinau galima
Jūra-tė parašė:
Vaje. Peršalimas? Leido vaistus kokius vartot? Šiuo metu ir aš sergu.. 😣🤧 labai bijau, kad nepakenktų kaip nors tas sirgimas. 😢
Man covidas. Tik dabar nuo ketvirtadienio pradedu atsigauti.. Labai bloga buvo, ypač penktadienį. Temperatūra kilo iki 39, gerti leido tik paracetamolį, kuris nei kiek nemušė temperatūros. Jau žadėjau kviesti greitąją, bet užmigus kiek pagerėjo. Žodžiu praėjau ir vėmimą ir temperatūrą, kaulų laužymą. Dabar pasireiškė nuolatinis galvos skausmas, stiprus kosulys ir sloga, bet bent jau geriau jaučiuosi 🙏🏼
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai