Vikuzka parašė:
Nu va ir as po skano![]()
Zirniukas tip top pagal TD skaiciuokle snd 8sav 6d tai taipat ir ant skano , viska…
Sveikinimai🙂
Vikuzka parašė:
Nu va ir as po skano![]()
Zirniukas tip top pagal TD skaiciuokle snd 8sav 6d tai taipat ir ant skano , viska…
Sveikinimai🙂
Merginos, ką patarsit? Pagal viską šiandien 8 sav ir 1 d., prieš savaitę, kai buvo 6sav ir 6d. dėl patepliojimų važiavau pasitikrint į priėmimą. Viskas buvo ok, bet vakar buvau pas savo ginę, tai ji iš pradžių sakė, kad nesivysto, po to atrado, tačiau sako, kad ne didesnis nei 7sav. O man dar paskutines kelias dienas teplioja šviesiai rudai. Vakar girdėjom ir širdutę, ir parodė, kai jau surado... Išrašė progesterono žvakučių. Kaip galvojat, gal reiktų pas kitą pabandyt ginę nueit, nes toks jausmas, kad ir aparatūra grybauja, o ir pačiai dėl tų tepimų neramu?
puxpux parašė:
Merginos, ką patarsit? Pagal viską šiandien 8 sav ir 1 d., prieš savaitę, kai buvo 6sav ir 6d. dėl patepliojimų važiavau pasitikrint į priėmimą. Viskas buvo ok, bet…
Man ir šviesiai rudai patepa , bet kai žiūrėjo viskas gerai buvo , db pirmadienį eisiu,kad pažiūrėtų , man ir su pirmu nėštumu taip buvo ir viskas ok buvo. Istikro nežinau , man sako taip ,kad yra 3 variantai arba nieko tokio arba nesivysto arba gresiantis persileidimas. Bet tikrai sake yra kam taip būna.
puxpux parašė:
Merginos, ką patarsit? Pagal viską šiandien 8 sav ir 1 d., prieš savaitę, kai buvo 6sav ir 6d. dėl patepliojimų važiavau pasitikrint į priėmimą. Viskas buvo ok, bet…
Galit pabandyti pas kitą gine nueiti, blogiau nebus , aš buvau nuėjusi ,bet visos ta pati pasakė ☺️ juolab sirdute girdejot, tai tikrai viskas gerai
Smiliuke parašė:
ruda spalva - dažniausiai senas kraujas šalinasi![]()
Man taip ir sakė 🙂
puxpux parašė:
O gine labiausiai atkreipia demesini i tai kad truputi atsilieka nuo mm ar nuo pacio vystimosi?
Moska parašė:
Sveikos. 😌❤️ Lyg skaičiau kad sirgo merginos besilaukdamos. Kaip gydetes? Jetau as šiąnakt visa nakti beveik nemiegojau, skauda visus sanarius, raumenis. Temperatūr…
Laba, as sirgau. Geriau paracetamoli temperaturai numusti ir kentejau:/
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai