paddingtonas parašė:
aš dar laukiu![]()
Man vyras padėjo
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįpaddingtonas parašė:
aš dar laukiu![]()
Man vyras padėjo
GretaAbj parašė:
Sveikos , na manau jau yra 🙈 esu naujokė čia 🍡😋
MM vėluoja 4d ir va razeltutas to 😊🥰
Sveikinimai!
Jus lyg pries kelis men jau kelete teigiama testa.. nesekmingas buvo? :/
FoxLady parašė:
Sveikinimai!![]()
Jus lyg pries kelis men jau kelete teigiama testa.. nesekmingas buvo? :/
Taip taip 🙂↕️ dabar noriu kuo greičiau pasirodyti ir pasitikslinti ar viskas vietoje
GretaAbj parašė:
Taip taip 🙂↕️ dabar noriu kuo greičiau pasirodyti ir pasitikslinti ar viskas vietoje![]()
Neskubėkite – jeigu nėštumas bus per mažas, gydytojas nieko nepamatys, o tai tik sukels papildomo streso. Pirmąjį ultragarsinį tyrimą rekomenduojama atlikti apie 6–7 savaitę. Gal hCG augima pasitikrinkit kolkas?
Apelsinas2 parašė:
Neskubėkite – jeigu nėštumas bus per mažas, gydytojas nieko nepamatys, o tai tik sukels papildomo streso. Pirmąjį ultragarsinį tyrimą rekomenduojama atlikti apie 6–…
Pritariu. Aš irgi ėjau 6+4 pirmam echo. Jeigu nėra buvę negimdinio nėštumo manau echo galima palaukti bent jau iki 6 savaitės ,jau matysis embrionas ir širdies veikla 🙏 jeigu labai neramu kaip narė minėjo galit kraujo tyrimą pasidaryti ir pakartot po 48 h
Blackblackmagic parašė:
Pritariu. Aš irgi ėjau 6+4 pirmam echo. Jeigu nėra buvę negimdinio nėštumo manau echo galima palaukti bent jau iki 6 savaitės ,jau matysis embrionas ir širdies veik…
Tai ir su buvusiu negimdiniu ankščiau 6 savaičių nelabai verta eit, rekomenduotina 6 savaiciu.
Ania5 parašė:
Man jau pramušė![]()
Man visgi snd CD1 nes vakar tik patepliojo o šiandien jau pramuse normaliai 😅 nežinau ar šiam mėnesiui užsisakinet testų ar ugdyti kantrybę
GretaAbj parašė:
Pagal šios programėlės skaičiuoklę 5 savaitė , hcg einu rytojir tada dar kokį trečiadieni arba ketvirtadienį pasidarysiu
![]()
Skaičiau kad lyg testai buvo bet po poros dienų vėlavimo kraujuot pradėjote tai greičiausiai jums biocheminis nėštumas buvo
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai