Barbara1 parašė:
Sveikos. Arba man vaidenasi, arba aš tikrai jaučiu lelytę savo spurdant. Ar kasnors apie 13-14 sav. Jau pajutot pulvelyje ką nors? 😀 kaip ir anksti, bet kitur skai…
Aš 15 sav būdama
pajutau pirmą kartą, nors tikrai nebuvau kūda 😁
Barbara1 parašė:
Sveikos. Arba man vaidenasi, arba aš tikrai jaučiu lelytę savo spurdant. Ar kasnors apie 13-14 sav. Jau pajutot pulvelyje ką nors? 😀 kaip ir anksti, bet kitur skai…
Aš 15 sav būdama
Zimfeldi parašė:
Aš 15 sav būdama
anksčiau judesius gali justi ir tos, kurių placenta nugarinėj daly
Barbara1 parašė:
Aš ir ankščiau jaučiau 😊 tikrai galit jau jausti
Diana@@ parašė:
jau spėjau 6 kremus nusipirkti ir visus išbandyti nuo pačių brangiausių iki pigesnių. tarp jų ir bio-oil. Drėgmės pojūčio nebuvo nei kiek. Ryte pasitepus, vakare nu…
puxpux parašė:
Kaip jums, merginos, su nuotaikų svyravimais šiuo metu? Aš nežinau jau ar aš per daug prisigalvoju problemų, ar čia dar toks laikotarpis kaltas, ar ta situacija, ka…
Puikiai suprantu, kaip jauciates, aš taip pat dirbu iš namų ir kartais atrodo, kad vien tik namus ir matau ir tai slegia 🥲 tad tikrai reikėtų skirti laiko prasiblaskymui, aš va viena diena jauciausi prasciau nei visada, daugiau vemiau, tad pasiemiau bileteni ir kai pykinimas praejo, isejau valandai i miskeli pasivaikaciot, tada grizus pamiegojau ir kita diena atsisedus prie darbu visai kitaip jauciausi 😊 o kai kalbejau su gydytoja del bileteniu nesciom, tai sake visada duoda kiek tik reikia, nes tikrai labai svarbu tiek psichologine savijauta, tiek fizine
Diana@@ parašė:
Na va ir aš nulėkiau pasitikrinti, per echo viskas ok, širdutė plaka, pasirodo turiu temperatūros 38.. 😔
Vaje. Peršalimas? Leido vaistus kokius vartot? Šiuo metu ir aš sergu.. 😣🤧 labai bijau, kad nepakenktų kaip nors tas sirgimas. 😢
naujamama2017 parašė:
Mano pirmagimis iki siol labai norejo broliuko ar sesutes, o mes jau pasiruose pasakyt buvom ir dabar hipotetiskai uzklausem, sako nenoriu!!! Man 14 savaiciu. Kada …
Mano vyresnėlei tai dar tik 2,6m.
tai turbūt pavyzdys prastas, bet ji kol kas žino, kad pilve pas mamą yra beibis, pasakoju, kad reikės migdyt, pienuko duot, su vežimėliu vėžint... Na tokio amžiaus vaikui jo kalba ir supratimu pasakoju.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai