brituke parašė:
Bet jus ne LT gyvenat?
Aš UK. Čia gal kitokios praktikos 🤔
brituke parašė:
Bet jus ne LT gyvenat?
Aš UK. Čia gal kitokios praktikos 🤔
Kosmonautas parašė:
O kam jau iš pagimdžiusių buvo radę streptokoką? Tai kokia tada eiga? Tarkim nubėga vandenys , atvažiuoji į ligoninę, patikrina ir tada antibiotikus leidžia? Blemba…
Na aš dar nepagimdžiau, bet kiek žinau viskas tas pats atvažiavus po apžiuros leidžia, ir kad nenubėge vandenys dar geriau , nes mažesnė tikimybė užsikrėsti tampa dar mažesnė, nu man bent taip sakė
Na ką šiandien sulaukėm 9:59. Margiris, 3.5 kg, 52cm. Mano gimdymo istorija tai tokia:
Po vakarykštės perskaitytos istorijos apie gimdymą namuose, supratau, kad gal reikia ir man jau važiuoti pasitikrinti dėl visa ko
Visą dieną talžė tarsi mėnesinių jausmas ir intensyvėjo, bet nebuvo nei kamščio nei vandenų. Nuvažiavus apie 23:30 vėlai vakare patikrinus aparatu pasakė, kad sarėmiai per silpni, bet patikrinus išsamiau kaklelis buvo prasivėręs jau 4cm. Toliau sekė gimdykla, sarėmiai intensyvėjo, rinkausi epidūrą ir labai tuo džiaugiausi, jaučiausi nerealiai gerai iki pat 10cm. Maniau, kad taip ir gimdysiu - be skausmo, bet labai klydau
Vaistai nustojo veikt, teko prasikankint iki pat ryto, tikrai buvo momentų kada maniau, kad mirštu. Tai pat daug momentu kada jaučiausi išsigandusi nes buvome palikti vieni, gydytojai lakstė po skirtingas palatas. Vyras atbuvo visą gimdymą ir kiek galėjo po, tikrai jautėsi didelė pagalba. Dabar guliu irgi sausakimšuose Klaipėdos gimdymo namuose, dėja nėra privačių palatų, visa jaučiuosi kaip po kokios autoavarijos o vyro buvimas tikrai labai būtų reikalingas, bet dėja. Linkėjimai pagimdžiusioms, o ketinančioms gimdyti likiu lengvų gimdymų!
Šiaurėsbanga parašė:
Na ką šiandien sulaukėm 9:59. Margiris, 3.5 kg, 52cm. Mano gimdymo istorija tai tokia:
Sveikinimai ❣️❣️ smagu, kad bent dalis gimdymo, kol veikė epidiūras buvo lengva. Gaila, kad vyras negali likti kartu, manau, čia mūsų visų vienas didelis noras. Aš kai buvau stebėjimui paguldyta VGN sustresavau, kad vyro nebus kartu, kažkaip taip liūdna buvo, bet ir kartu supratau, kaip iš tiesų noriu jo dalyvavimo gimdyme ir buvimo kartu🥹
Laikykitės ir lengvo atsigavimo❣️
Mamukas777 parašė:
Sveikos. Na prisiduodu. Šiandien gimė dukrytė, gudruolė, žinojo, kad ryt ryte vistiek teks važiuoti į ligoninę ir kitaip nebus, tad puse5 pradėjo krebždėti, nubėgo …
Labas, gimdėme tą pačią dieną Klaipėdoje, esam to paties likimo ištiktos
tai pat negavome privačios palatos, dėja likau viena su visom savo problemom ir žaizdom. Kiek laiko Jus planuoja laikyti?
Šiaurėsbanga parašė:
Sveikinimai, smagu girdėti vis daugiau Klaipėdos mamyčių🤍
Bet toks net pergyvenimas užėjęs tiek dėl jūsų tiek dėl savęs, dėl tų visų privačių palatų. Nu baisiai gaila, kad negaunate... 🥺
Tikiuosi personalas suteiks visą reikiamą pagalbą, bet žinoma ne savas žmogus yra ne savas
Šiaurėsbanga parašė:
Sveikinimai!!!🎉🎉🎉
Šiaurėsbanga parašė:
Ačiū už pasidalinimą. 💥 Sveikinu! Toks darbas jau atidirbtas. 🤗🌸 Kuo geriausios kloties jums. 🌸💌
gretmanas parašė:
Sveikinimai, smagu girdėti vis daugiau Klaipėdos mamyčių🤍
Bet toks net pergyvenimas užėjęs tiek dėl jūsų tiek dėl savęs, dėl tų visų privači…
Jei atvirai su kai kuriomis sesutėmis susidurus man norėjosi tik verkti iš nevilties bet buvo viena ir itin maloni, tik laiko praktiškai neturi, kadangi gimdyvių labai daug. Bet sukandus dantis bandau kapstytis kaip išeina savo vėžlišku greičiu ir google bei knygos dabar mano pagrindiniai asistentai.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai