Kosmonautas parašė:
O geras. Man tik 17 dieną, jaučiu visas čia pasveikint spėsiu
Oj nemanau. Mano 26d terminas. :)) Žiūrėsime kada sulauksime, bet toks jausmas, kad kiekvieną dieną vis galvoju, kad gimdysiu kažkodėl. O naktimis mąstau, kad reik pratemti iki ryto. 😁😁😁
Nessi parašė:
Pas mane atvirkščiai. Vyras jei su dukra į parde nuvaro tai du dideli maišai visada pripirkti, ir visai nesvarbu kad tik kelių dalykų reikėjo. Ten jie prasinesa ant…
Vajetus, į kariuomenę jau. 😁 Suprantu ir matau, kad laikas jau vyriausią dukrą jums jau paleisti į gyvenimą, bet man atrodo aš tiesiog raudočiau balsu. Aš savojo į darželį kiekvieną dieną nenoriu paleisti. 😁😁 Žinoma to nerodau jam.
Oksana D. parašė:
Nu aš po epidūro pagaliau, tai galiu biški pailsėt🌼 6 cm dabar ir jau norėjo skatint, bet paprašiau, kad lukteltų biški - gal gi atsivers kažkaip. Bet jezusmarija k…
Taip, taip skausmelis tai utiutiu. Aš psichologiškai bandau nusiteikti, kad ką reikės vėl jausti. Pamenu tą skausmą tai eina naaaaa naaaa. Stiprybės jums. 🌺🌺🌺🌺🌺
Mamukas777 parašė:
Sveika. Sveikinimai. Geras, tai gulite su mumis
kelinta palata?
mes vakar gimdėme, laaabai panaši mano istorija gimdymo kaip jūsu su tais epidiūrais ir skausm…
Eina sau... Skaitant skamba nekaip. Nesuprantu darbuotojų tokių bjaurių, blyn, jeigu pasikartotų aš skūsčiau, tegu bent apsimeta maloni. Pamenu prieš šešis metus Santaros visi tokie ppaslaugūs malonūs, paprastoje palatoje buvau su kita gimdyve, palata, vonios kambarys tvarkingi. Dabar vyksiu į savo miesto ligoninę gimdyti, skyrius kiek skaičiau suremontuotas, personalas malonus, atsiliepimai geri. Bus matyt. Ištikro daug ką reiškia bendravimas.
Mamukas777 parašė:
Mes turim vienvietę palatą, 21h rakina duris ale turi išeiti vyrai, vyrui tik taburetė sovietinė virtuvinė yra bet jis liko nakčiai nes na sunku tikrai kai esi bejė…
Tai taip, ten pagalbinė darbuotoja, jeigu maistą dalino. Nu negaliu nervuoja net mane tokios. Aš šiaip malonus žmogus esu, bet jeigu su manimi bjauriai tai atsakau irgi grubiai ir dar paskūsti galiu kam nors. 😁😁😁