Kosmonautas parašė:
Aš kas 5 min tikrinu kavą gerdama![]()
bet tikiu, kad ne iki forumo
Aš ir kavą geriu,galvoju,kad ryt pas daktarę,įdomu kas ir kaip toliau😀
Kosmonautas parašė:
Aš kas 5 min tikrinu kavą gerdama![]()
bet tikiu, kad ne iki forumo
ErMa parašė:
O geras. Man tik 17 dieną, jaučiu visas čia pasveikint spėsiu
IevaRa34 parašė:
Sveikinimai 🎉🥳
O tai kiek tu palatų privačių iš vis yra ? Kad maža galimybė gauti jas ?
Vienvietės, tik be vyro
SigitaMi parašė:
Sveikos! Taip pat šiandien gimdžiau Klaipėdoje, neblogai neštukių sakė šiandien užderėjo![]()
Sveikinimai! O kaip jums gimdymas praėjo? Kaip jaučiatės? 🤗
ErMa parašė:
Tikiuos mano pana bus punktuali kaip ir brolis su sese.😀labai nenoriu tų pernešiojimų ir skatinino
Oooo parašė:
Mano vyras tai kaip užburtas, kad ko nors iš reikiamų prekių parduotuvėje pamirš nupirkti arba neva nebuvo. 😅 Aha nebuvo, vaikštau į tas pardes n metų, man net juo…
Pas mane atvirkščiai. Vyras jei su dukra į parde nuvaro tai du dideli maišai visada pripirkti, ir visai nesvarbu kad tik kelių dalykų reikėjo. Ten jie prasinesa ant visokių uzkanduku, skanuku ir saldumynų. Man paprasčiau nusipirkti to jo reikia.
simute_j parašė:
Kauno klinikose bent jau man tik pirmą vizitaciją parodė kaip ką daryti ir viskas, kitas dienas pati viską dariau, palikdavo tik vatos sterilios ir virinto vandens.…
Gal čia dėl to kad nebe pirmas vaikinukas. Tai mažiau dėmesio sesutės skiria. O gal ir pačios nelabai noro laiko randa. Nes su pirmu tai pamenu viską rodė, kokias raukšlės apžiūrėti, o su trečiu tai maždaug jau pati susitvarkysi.
Kadushke parašė:
O man paskutiniu metu emocijos sukilo - matyt hormonai daro savo... 🤷 visą nėštumą pavyko išvengti šių nuotaikos svyravimų o dabar jau kelintą kartą, atrodo lygioj …
Man taip pat. Jau net pačiai aišku, kad hormonai nesąmones daro, nu bet blyn blyn kaip nekenčiu savęs tokios apsisnarglejusios dėl smulkmenų. Šiandien vyresnei į kariuomenę islydejom, tai dabar taip keista, taip tuščia..
ErMa parašė:
Tikiuos mano pana bus punktuali kaip ir brolis su sese.😀labai nenoriu tų pernešiojimų ir skatinino
Ir aš tikejausi, bet pas trečią buvo kiti planai. Dabar vėl tikiuosi. Tikrai tu skatinimu nesinori, nes tie tai pypec kaip skauda.
Ir as laaaaukiu. Labai laukiu. Gal kaip nors, nes taip nervina tas guzas sirdyje. (Sikna i sirdi remiasi).
Tikrai tos paskutines savaites sunkiausios. Praeita savaite pradejau skustis. Iki tol buvo viskas ramiai.
Nu bet jeigu matavo 35 savaite ir sake kad vaikas atitiko 40. Tai isivaizduot reik kokio dydzio jis ten.🙈 tikiuosi kad klydo
Nu aš po epidūro pagaliau, tai galiu biški pailsėt🌼 6 cm dabar ir jau norėjo skatint, bet paprašiau, kad lukteltų biški - gal gi atsivers kažkaip. Bet jezusmarija koks skausmas🙈 iškenčiamas kvėpuojant,bet kai kartojasi kas 2-3 min,tai OMG.
Dabar meldžiuos,kad kaklelis vertųsi normaliai ir nereiktų skatinimo 🌼 ačiū visoms už palaikymą❤️
Oksana D. parašė:
Nu aš po epidūro pagaliau, tai galiu biški pailsėt🌼 6 cm dabar ir jau norėjo skatint, bet paprašiau, kad lukteltų biški - gal gi atsivers kažkaip. Bet jezusmarija k…
Laikykites!
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai