2023.11.06 10:59 (prieš 2 m.)
Šiaurėsbanga parašė:
Na ką šiandien sulaukėm 9:59. Margiris, 3.5 kg, 52cm. Mano gimdymo istorija tai tokia:
Sveika. Sveikinimai. Geras, tai gulite su mumis
kelinta palata?
mes vakar gimdėme, laaabai panaši mano istorija gimdymo kaip jūsu su tais epidiūrais ir skausmais gimdant, šaukiau kad nebegaliu ir t.t. skaudėjo 10x labiau nei bet kokie sarėmiai, maniau mirsiu kai lelia užatrigo ir dingo sąrėmiai:/ irgi negavome šeimyninės nes vakar buvo daug gimdyvių. Bet vyras liko ant taburėtės per naktį. Ryte nemaloni slaugė kuri išvis tik maistą dalina apšaukė vyrą kad liptų iš mūsų lovos ir dar sutvarkyti liepė jam, buvom šoke, kaip savo namie moteriškė jautėsi visagalė, tegul ji džiaugiasi kad antrą kart nelindo pas mus į palatą, jau buvau paruošus kalbą jai nes tuo metu šokiravo tai nelb ką pasakyt spėjau. Man asmeniškai trūksta čia informacijos, akušerė kuri atėjo nuo 7val ryto nauja dar nė įlindus pasisveikinti nebuvo o jau 4valandas dirba, na man keista. Niekas neduoda info kada kokie tyrimai bus atliekami. Maistas tragedija, pasakysiu grubiai bet dauguma tai paplavos atrodo ir skonis toks tikrai. Palata tai irgi vyrui ar kažkam kas tave lankytų ar būtų tavimi per dieną visą tai turi tik rusišką medinę taburėtę, na nežinau kokiais laikais gyvename, kad vis dar neturime orumo išlipti iš tų rusų paveldo čia mums palikto okupacijos laikais. Net krėsto ar fotelio nesugeba pastatyt nirs vietos pilna dar ir livai ir viskam būtų. Patalynė, lova lygiai tas pats, po nakties skauda dar labiau kūna nei vakar po gimdymo, kaip suspardyta.
Žinoma yra lb malonių darbuotojų, gimdyme pasitaikė tikrai super personalas išskyrus tą kuri leido epidiūrą, ten tai irgi turėjau jaustis kalta kad ji turi atlikti savo darbą... komentarai buvo jos vau, maždaug "kas čia viršininkė!"