L2023 parašė:
Ačiū. 😊 Atrodo tokios painiavos, kai susiduri pirmą kartą 🙈
Na viskas ganėtinai nesudėtinga, reikia tik perskaityti oficialiai pateikta informacija.
https://www.sodra.lt/lt/naujienos/vaiko-prieziuros-ismokos-kas-keiciasi-nuo-2023-metu
L2023 parašė:
Ačiū. 😊 Atrodo tokios painiavos, kai susiduri pirmą kartą 🙈
Na viskas ganėtinai nesudėtinga, reikia tik perskaityti oficialiai pateikta informacija.
https://www.sodra.lt/lt/naujienos/vaiko-prieziuros-ismokos-kas-keiciasi-nuo-2023-metu
Juodė parašė:
Sveikos. Siandien dariausi slapimo ir kraujo tyrimus, slapime rodo, kad yra kraujo, eritrocitu ir leukocitu. Pas gydytoja tik po savaites. Gal kuriai buvo? Ka tai r…
Man rado paskutinį kartą leukocitų, tai įtarė uždegimą, paėmė tepinėlį ir pasitvirtino. Naudoju antibiotikus.
šventė parašė:
As taip pat dariausi šlapimo tyrima, tai mano ph virsija norma. Visa kita šlapime rodo, kad yra gerai. Gal kuriai taip pat ir jau buvo pas daktare? Man tik kita sav…
Nėščios moters šlapimo ph dažnai viršija normą, jei nedaug - nieko baisaus ;)
rutoskinas parašė:
Ar kam jau nubego siek tiek vandenu? Siandien buvau kavinej wc ir jau stojantis, isbego siek tiek vandenu, ant zemes buvo bakute ir taip per kojas lengvai nubego, g…
Aš važiuočiau gal.
rutoskinas parašė:
Ar kam jau nubego siek tiek vandenu? Siandien buvau kavinej wc ir jau stojantis, isbego siek tiek vandenu, ant zemes buvo bakute ir taip per kojas lengvai nubego, g…
Aš tikrai važiuočiau 🤔
šventė parašė:
As taip pat dariausi šlapimo tyrima, tai mano ph virsija norma. Visa kita šlapime rodo, kad yra gerai. Gal kuriai taip pat ir jau buvo pas daktare? Man tik kita sav…
Nėščiosios ph padidėjimas ,kiek supratau iš ginekologės, normalu
Dziaugsmeliai parašė:
Man šiandien pas gydytoją 140/90 pamatavo, tai sakė, kad čia jau yra max riba ir jeigu dar kiltų, tai į ligoninę vykti. Liepė dabar tris dienas sekti spaudimą.…
O nėra jums preklamsijos??? Ar tikrino šlapimą dabar dėl baltymo? Nes toks aukštas prie šios ligos pakyla
rutoskinas parašė:
Butinai vaziuociau.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai