A.Overling parašė:
man per tris kartus pasišalino, irgi pradžioje net nesupratau,galvojau kad kaip ir mažoka išskyrų,ir keistos kažkokios,kitą dieną kai dejo šliosas duše,nekilo abejo…
Na tikiuosi ryt poryt ir mes jau turesim kuo dziaugtys😀
A.Overling parašė:
man per tris kartus pasišalino, irgi pradžioje net nesupratau,galvojau kad kaip ir mažoka išskyrų,ir keistos kažkokios,kitą dieną kai dejo šliosas duše,nekilo abejo…
Na tikiuosi ryt poryt ir mes jau turesim kuo dziaugtys😀
Rozalija parašė:
Sveikos. Gimė 08.28 mergytė svoris 3800 ūgis 55. Darytas cp. Nes neprasidėjo veikla ir daug visokių prierašų. Tikiuosi jau paleis sekmadienį namo. Su nekantrumu lau…
Labai grazi data☺️ as gimus ta diena, o sunu ir nebloga data nupaisem 2025.08.25☺️
Va.La parašė:
Sveikos ☺️ toks jausmas,kad visos jau pagimdė, o mano poniutė dar laukia neaišku ko 🙈😅🤰🏼
Ir aš dar laukiu 😂
Ievukas parašė:
Mano ankstukė prituko 8 valandų iki 37 savaitės.
Matot daktarai skaičiuoja jei 36 savaičių jau skaitosi neišnešiotas kūdikis gymė. …
Kaip keista, kaip tik rašo, kad jei gimsta 36 sav ir 6 d, skaito jau išnešiota. Bet matomai individualu 🤷♀️.
O pagal apgar koks įvertinimas?
Paukščiukas parašė:
Kaip sekas kas turi antrus vaikus?
Sirgimai kuriuos parnesa broliai seses - kaip su tuo sekas?
mūsų vienas iš brolių jau buvo virusą parsinešęs,kosejo, gerklę skaudejo, izoliavom kambaryje ir tiek,gerai kad per porą dienų praėjo,labai vėdinom kambarius, griežtai rankų plovimas (bet šitas ir kasdien galioja) apsisaugojom
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai