Saule87 parašė:
Ar pas jus jau matosi pilvelis?😊
Iš ryto nesimato, pavalgius arba vakarais jau truputį matosi 🙂
Saule87 parašė:
ingazy parašė:
Pas mane ir taip pat, bet cia turbut nesiskaito😄 jaučiu tik, kad kelnės jau sunkiau užsisega, kaikurias jau atidėjau😊
Saule87 parašė:
Kadangi pas mane trečias, tai ryte yra pilvukas, o vakare tai jau visas pilvas😄
doneciu parašė:
Kadangi pas mane trečias, tai ryte yra pilvukas, o vakare tai jau visas pilvas😄
Pas mane taip pat. Jau net pradėjau nėščiųjų džinsus nešioti. Tikra palaima kai niekur nespaudžia ir neveržia
Meskutne parašė:
Pas mane taip pat. Jau net pradėjau nėščiųjų džinsus nešioti. Tikra palaima kai niekur nespaudžia ir neveržia
Tikrai taip😊 aš taip pat apranga pasirupinau jau😊
Saule87 parašė:
Su pirmu irgi nesmarkiai mates tokiu metu, vakarais labiau. Dabar jau vsio, ir diena ir vakara tai isvis.
Paukščiukas parašė:
Su pirmu irgi nesmarkiai mates tokiu metu, vakarais labiau. Dabar jau vsio, ir diena ir vakara tai isvis.
Pas mane irgi antras, bet kolkas dar kaip ir nieko😊
Sveikos,
Pas mane 4 ir pilvo ne zenklo, as kazkaip galvojau, kad greiciau islys. Dabar isvis esu tokioj padeti, kai nukrite 5 kg, tai visi drabuzeliai laisvesni palike 🙈
Bet va praeita sav buvo pas genetika, tai pagal vaizda, viskas labai gerai, tik, kad neatitinka datos, pagal mmm as dabar 13+5 pagal echo 14+5.
Pykinimas mazeja, dar buna kai tenka apsikabinti tuoleta, bet palyginus, jau gelytes su tuo kas buvo ☺️
Saule87 parašė:
Jau yra, netinka nei vienos kelnes😁 . Nesioju timpas arba nestukiu kelnes. Vakare buna labai issiputes, net oda atrodo tempia plešia.
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai