2024.12.22 23:51 (prieš 1 m.)
Sveikos, skaičiau kalbėjote apie pranešimą darbdaviui, tai man teko pranešti prieš savaitę, kadangi pradėjo stipriai kietėti gimda teko svarbiu laiku imti nedarbingumą ir tai daug susilaukiau negatyvo, nes pradėjau saugotis toksiškų veiksnių. Kadangi žinau požiūri į mamadienius ir pan, dieną kai neatvykau į darbą priežastį pranešiau žinute. Ir man kažkoks įrodymas, kad tikrai pranešiau ir boso emocijų nereikėjo matyt 😄 vėliau supratau, kad labai geru būdu pranešiau, kai peržiūrėjo žinutę iš pat ryto, o atsakymą gavau tik link darbo galo 😅
Nuo penktos savaitės aplankė ponas pykinimas. Vemti norisi, bet prasmės nėra, nepadeda 😄 tai vemt norisi kol nevalgau, po valgio vėl iš naujo...
Jau gal 3 savaites atsistojus aptemsta akyse. Reik pastovėt, kad praeitų. Daugiau pajudėjus link žemės traukia, kemšasi ausys, buvo taip žymiai stipriau kai laukiausi pirmagimio, tai stipriai trūko geležies. Dabar dariaus tyrimą penktadienį tai tik vit d ant dugno 🤷♀️
Etapas kai geriau manęs nepykdyt. Jei tik supykstu, dar jei stipriai, viskas. Emocijos nekontroliuojamos 😔 iš ausų eina garai. Nurimstu tik kai kiti nusileidžia ir situacija pagal mano norus sukasi... tai ir juokiuos vyrui, kad dabar kai aš pykstu, pyksta du žmonės 😄