mazojiass parašė:
Sveikos. Šiandien po apžiūros aš po antro kiaušintakio pašalinimo.Aš ir pasisakysiu gal kam pravers ypač su ektopiniais susidūrus. Mūsų problema bakterija , dubens …
Užjaučiu mūsų ektopinio priežastis irgi bakterija 🥹
mazojiass parašė:
Sveikos. Šiandien po apžiūros aš po antro kiaušintakio pašalinimo.Aš ir pasisakysiu gal kam pravers ypač su ektopiniais susidūrus. Mūsų problema bakterija , dubens …
Lakas_plaukams parašė:
O aš šiandien po pratekamumo tyrimo, viskas čiki šiuo klausimu, bet 10 CD ir jau turi vykti ovuliacija, tačiau jokių ženklų nėra ir gimdos gleivinės net 4 k. mažesn…
Pasidalinkit - kaip jums praėjo tas tyrimas? Ar skaudėjo, kokie pojūčiai per ir po..? Manęs laukia šitas 'malonumas' ...
LadyBubu parašė:
Visada 😁
Sita testa, tiek apdirbau, kad islindo vaiduoklis
jei kada reikės - kreipkitės, padėsiu rasti neigiamam teigiama
everglow parašė:
Na va, 1CD. Tai visgi easy@home 8dpo tikraiii melagis buvo
Apkabinu ...
Gvimore parašė:
Sita testa, tiek apdirbau, kad islindo vaiduoklis![]()
![]()
jei kada reikės - kreipkitės, padėsiu rasti neigiamam teigiama
![]()
Man reikėtų 😊😂😂😂
na_re parašė:
Man reikėtų 😊😂😂😂
5 eurai
MaiaM45 parašė:
Pasidalinkit - kaip jums praėjo tas tyrimas? Ar skaudėjo, kokie pojūčiai per ir po..? Manęs laukia šitas 'malonumas' ...![]()
Gal čia ne visai į temą, yra berods tokia atskira tema, bet gal niekas nesupuks, jei trumpai atsakysiu. 🙃
Dariausi Hyfosy putomis, man labai skaudėjo, tokio skausmo nebuvau patyrus, kaip mėšlungis nuo pilvo iki užpakalio 🫣🤭 gal tris kartus sakiau, kad nebenoriu 🤣 Bet skauda labai trumpai, tik kol tą skystį suleidžia, įmanoma iškvėpuoti. Po to toks lengvas maudimas lieka. Jei būtų nepratekama, tikriausiai maustų stipriau. Bet kuriuo atveju verta, manau, pasidaryti, tas skausmas greit pasimiršta.
LadyBubu parašė:
Užjaučiu ir jus. Tik va, kad aš likau be abieju kiaušintakiu dėl to.. 😭 na bet dabar kitaip nebus.
mazojiass parašė:
Užjaučiu ir jus. Tik va, kad aš likau be abieju kiaušintakiu dėl to.. 😭 na bet dabar kitaip nebus.
O kaip išsiaiškino, kad būtent bakterija kalta? Ir kokia gal žinote? 🙂
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai