Jurintaaa parašė:
O kaip išsiaiškino, kad būtent bakterija kalta? Ir kokia gal žinote? 🙂
Atėjo daryti tyrimu atsakymai. Chlamidija rodė.
Jurintaaa parašė:
O kaip išsiaiškino, kad būtent bakterija kalta? Ir kokia gal žinote? 🙂
Atėjo daryti tyrimu atsakymai. Chlamidija rodė.
RauDonoji parašė:
As taip ir nesupratau savo ektopinio priezasties, lyg ir uzdegiminis kiausintakis, bet ir fimbrijos vietomis suaugusios tarpusavyje. Nes atsakymo laukiau kelias sav…
Man pasisekė Atėjo atsakymai ir papuoliau pas gyditoja tai pakomentavo
MaiaM45 parašė:
Pasidalinkit - kaip jums praėjo tas tyrimas? Ar skaudėjo, kokie pojūčiai per ir po..? Manęs laukia šitas 'malonumas' ...![]()
aš irgi dariausi prieš kelis mėnesius, man sakė ateit prieš 1val išgėrus ibuprofeno, bet pamiršau 🙈😀 bet man pats tyrimas nebuvo kažkoks labai skausmingas, panašiai kaip per skausmingas mėnesines, bet man baisiai skaudėjo kai dėjo patį plėtiklį ir kol jį laikė. nežinau, ar jie būna kelių dydžių ar grubiai įdėjo, bet prieš tai niekad tokio skausmo ir diskompforto nesu jautus, kai jį dėdavo. bet kai ištraukė ir pradėjo leisti skystį, iš karto palengvėjo ir jau easy buvo pats tyrimas 😀
MaiaM45 parašė:
Pasidalinkit - kaip jums praėjo tas tyrimas? Ar skaudėjo, kokie pojūčiai per ir po..? Manęs laukia šitas 'malonumas' ...![]()
Man pirmiausia putomis ziurejo gimdos ertme, buvo baisingai skausminga, galvojau alpsiu
(buvau gerusi vaistu pries gera valanda)
Po jo iskart tada kiausintakius ziurejo, tai ten jau vienas juokas buvo, lengvas maudimas kaip per mm.
Ta cia visoms laaabai skirtingai sis tyrimas, bet bijoti neverta, nes viskas trumpai, o kiek aiskumo inesa
Avieciu_uogiene parašė:
Merginos, help... Mums tuojau bus 7 savaitės, pirmas nėštumas po 10 metų bandymų... Bet jau beveik savaitė kaip negaliu galvos nuo pagalvės pakelt - bloga žiauriai,…
Sveika,kaip pavyko pastot po 10 metu bandymo ?didžiausi sveikinimai, o del savijautos nelabai kas turiu patart bet palinkesiu kad greitai praeitu tie negerumai ir galetut mėgautis lengvu nestumu 🥰
Lakas_plaukams parašė:
Gal čia ne visai į temą, yra berods tokia atskira tema, bet gal niekas nesupuks, jei trumpai atsakysiu. 🙃
Velniava, tikėjausi kitokio atsakymo...
Gervė parašė:
aš irgi dariausi prieš kelis mėnesius, man sakė ateit prieš 1val išgėrus ibuprofeno, bet pamiršau 🙈😀 bet man pats tyrimas nebuvo kažkoks labai skausmingas, panašiai…
Ačiū už pasidalinimą!
FoxLady parašė:
Man pirmiausia putomis ziurejo gimdos ertme, buvo baisingai skausminga, galvojau alpsiu(buvau gerusi vaistu pries gera valanda)
Omg, bijojau prieš tai, bandžiau save raminti kad gal neskaudės (nes juk ne visoms skauda), bet po visų pasisakymų jaučiu nebesidarysiu šito tyrimo..
Butterfly13 parašė:
Man kiaušintakių pratekamumą darė diagnostinės laparoskopijos metu, tai su narkoze ramu buvo![]()
Pasisekė...
FoxLady parašė:
Dėl ovuliacijos - gal dar bus, pasekite testais![]()
Seku, nieko jie nerodo kol kas, mano ciklas trumpas - 22-26 d., tai jau turėtų viskas užsikurinėti, matyt bus anovuliacinis. 🤷🏻♀️
Lakas_plaukams parašė:
Seku, nieko jie nerodo kol kas, mano ciklas trumpas - 22-26 d., tai jau turėtų viskas užsikurinėti, matyt bus anovuliacinis. 🤷🏻♀️
Keep testing
Nuo kelintos cd darotes testus?
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai