Mysan parašė:
Aš įsivaizduoju, kad prie maisto dirbant tokiu periodu tūrėtų būti sunku 🙈 laikykitės 🌹
Gražaus ir sklandaus pasimatymo 🤰❤️🥰. Net pavydu aš ir taip laukiu tos 21d,kad netelpa savo kailyje 🫣🥰
Mysan parašė:
Aš įsivaizduoju, kad prie maisto dirbant tokiu periodu tūrėtų būti sunku 🙈 laikykitės 🌹
Gražaus ir sklandaus pasimatymo 🤰❤️🥰. Net pavydu aš ir taip laukiu tos 21d,kad netelpa savo kailyje 🫣🥰
sun1234 parašė:
Merginos, man vienai beveik nemaudžia? :/ galvoju, kad gal nenormalu?
Man ir beveik nemauzdia irgi čia skaitau kad pamaudzia visom 😀 bet man gal todėl, kad vėl naujas nėštumas nepraėjus metams. Nežinau.. bet va vemiu max ir pagaliau bent speneliai jautrus
Inga1202 parašė:
Siandien atsirado rudas patepliojimas, nors labai nestiprus, bet dabar taip baisu 😪 jau turejau du nesivystancius, tai nejaugi ir vel...
o gal darėtės progesterono tyrimą?
pura_vida parašė:
o gal darėtės progesterono tyrimą?
Nesidariau
Inga1202 parašė:
Nesidariau
verta pasidaryti, ypač jei prieš tai buvo nelaimių...
pura_vida parašė:
verta pasidaryti, ypač jei prieš tai buvo nelaimių...
Bet kaip suprantu progesterono preparatai receptiniai, o pas gine tik gegužės 23d tai nebus kam man jų išrašyti
Inga1202 parašė:
Bet kaip suprantu progesterono preparatai receptiniai, o pas gine tik gegužės 23d tai nebus kam man jų išrašyti
Tai jeigu būtų trūkumas, pasiskambintumėte ir išrašytų receptą.
Inga1202 parašė:
Paskbintumete, išrašytų
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai