Pamenu savo paskutnias savaites nuo 35sav. visom prasmėm buvo sunku ... emocinė busena svyruojanti ir tada fizinė busena irgi sunki ... atrodė viskas erzina ir jau noriu, kad pasibaigtu 😔 reikia išlaukti, save suprasti 🥰 pasedėkit, padarykit ką sau gero ir malonaus, kad tas išlaukimas butu jums patogus, nesiverskite per galvą kai Jums to nereikia 🙂 sunku sedėti, nueik ir atsigulk kaip sakant, kad ir kiaurai dienai su knyga ar kas Jums pačiai patinka 🥰
Ateis ta diena, pagimdysime, jausimės kaip plunkselės ir pagaliau laisvai ir pilnai kvėpuot galėsim, niekas plaučių, šlapimo puslės nespaus ir t.t. 😁
Tik neužsileiskite depresijų ar pogimdyvinės depresijos ... turėjau su pirmu vaiku ... išsikapsčiau pati, bet kai pagalvoju galėjo visko būti juk ... neišplauti indai, rubai nesudėti į skambimo mašina, dulkės ir visa kita NEPABĖGS, SKIRKITE LAIKO SAU IR MAŽIUKUI, jeigu kažkas siulys pagalba namus aptvarkyti, paliesti Jus kur nors, tai sutikite ... jeigu kažkas pasisiulys pasupuoti mažyli, kad jums pamiegoti, tai sutikite ... Su pirmu vaiku atrodė mes to ano nedarysime, pas mus svečių mėnesi nebus nes vaikas mažas, po dvieju savaičiu patys nulekėm pas vyro tėvus ... teisiog reikėjo aplinka pakeisti ir, kad kitos rankos palaikytu mažyli ... O su antru kažkaip kitaip viskas buvo, gal ir mažiai kreipiau dėmesio į namų aplinką ir t.t. nemaitinau pirmo vaiko (man nesigavo užkurti variklio, o gulėti kiaura diena su papu burnoj nemokėjau, atrodė ta ir ana reikia pasidaryti laiko nėra niekam ...). Pabandžius antrą vaiką maitinti irgi po dviejų savičių pasakiau, kad tai ne man (vyras palaikė, "negraužė" manęs dėl to) maitinti mišinuku buvo lengviau man ...
Dabar bus trečias kartas, šiam kartui labiau pasiruošiau 😁 turiu pientraukius po ranka jeigu prireiks, sakiau visus darbus perleisiu vyrui, vaikai irgi pasiruoše padėti 🥰 mes su mažiuku gulėsim, ilsėsimės ir maitinsimės 🤗 BET jeigu nesigaus, dėl to nesuksiu galvos ir negriaušiu savęs iš vidaus ❤️ MANO SVEIKATA IR SAVYJAUTA TOKIA PAT SVARBI ❤️
Žodžiu bus dar visko .... negražinsiu 🤣 bet susideliojus emocijoms, dienoms ir grafikui 😁 atsiras šviesioji pusė ir laiko sau daugiau bus 😁
Pas mus ir draugų atkrito ir atrodė, kad su mumis bendrauti mažiau nori visi (mes vieninteliai pirmieji iš draugų pasigimdėm leliuką) 🙂 bet kažkaip nebuvo didelės tragedijos, kaip sakant supratom, kad jie nebuvo TIE draugai ... 🙂 paskui draugai vieni pasigimdė tada kiti, dabar jau po tiek metu visi turim vaikų 🙂 bet laiko susitikti ne visada randam ir dabar, nes visi isisuke savam šeimos rate 🤣