sun1234 parašė:
Buteliuką turiu, bet mišinuko net neisivaizduoju kokį reiktų pirkti? 😊
Pirksiu hipp organic. Ką daviau ir su pirmąja ir Kauno klinikos jį duoda
sun1234 parašė:
Buteliuką turiu, bet mišinuko net neisivaizduoju kokį reiktų pirkti? 😊
julyp parašė:
Ačiū, bus ramiau del viso pikto turėti
Aš del visa ko isidejau avent buteliuka tinkama pačiai pradžiai ir čiulptuka bibs pačiai pradžiai, bet kaip jus sakote zesiu pagal situocija....EliNora parašė:
Aš irgi neimsiu dabar mišinuko. Matysiu kaip ligoninėje seksis, kiek svorio priaugs, kaip krūtį ims, jei kas namo grįžtant vyras nupirksneturiu dar nei buteliuk…
Draugė prieš porą mėnesių gimdė VGN, tai bent iš jos patirties sakė, kad buteliuko tikrai nereikia, nes jei nesiseka žindyti tai mišinuką duoda iš mažos talpos taurelės kažkokios, nes ten labai mažai to maistelio reikia pirmosiomis dienomis. Tai aš neimsiu nei buteliuko, nei mišinuko
Labirinte parašė:
Draugė prieš porą mėnesių gimdė VGN, tai bent iš jos patirties sakė, kad buteliuko tikrai nereikia, nes jei nesiseka žindyti tai mišinuką duoda iš mažos talpos taur…
Iš taureles duoda, kad neatprastų nuo krūties. Tik dėl to
Kvietkelis parašė:
Aš del visa ko isidejau avent buteliuka tinkama pačiai pradžiai ir čiulptuka bibs pačiai pradžiai, bet kaip jus sakote zesiu pagal situocija....
Kokį buteliuką pirkot?
Man dave pries 5 m tairele ir svirksta. Vaikas neeme kruties krito svoris tai gydytoja pasake duot misinuka nes vaikas niekas neprides svorio tokiu budu. Tai kas 3 val ejau dave misinuka man o po 2d. Vyras atveze ir buteliuka ir misinuka Hipp. Termometriuka tik gerai turet kad matuot temperatura vandens... as isidejau ir buteliukus ir pientrauki jei ka... bandysim ziuret kaip kas bus...
Svietachka parašė:
Man dave pries 5 m tairele ir svirksta. Vaikas neeme kruties krito svoris tai gydytoja pasake duot misinuka nes vaikas niekas neprides svorio tokiu budu. Tai kas 3 …
Iš rankos visad tikrinau temperatūra. Man bent nereikalingas dalykas
MisDi parašė:
Kokį buteliuką pirkot?
Kokį buteliuką pirkot?
[img]photo:43aee26b-9e75-420f-bc18-91274f80b8c5-vez4e.png" data-size="x" target="_blank">
parašė:
Kokį buteliuką pirkot?
[img]photo:43aee26b-9e75-420f-bc18-91274f80b8c5-vez4e.png&tdc=1"/>
Sitos firmos as pirkau nes labai daug aplinkoje mamyciu juos naudoja ir labai giria ... aisku kiekvienam savo as kaip dar pirmakarte tai ir pirkau toki ,,avent ‘’ nuo 0++
julyp parašė:
Iš rankos visad tikrinau temperatūra. Man bent nereikalingas dalykas
Kaip tas ant rankos tikrinimas atrodo cia kai is buteliuko ant rieso vidines puses ?
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai