Myway parašė:
Ar tokios išmatos yra viduriavimas? Vaikučiui 1mėn.
Ne
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįMyway parašė:
Ne
Myway parašė:
Ne,panašu į gleives.
Sveikos, mums mėnuo ir 2savaitės, pries keleta dienu suvalgiau salotu ir vaikas suviduriavo..davaiu Biogaja ir praejo..po kokios dienos vaikas vel tapo irzlus,neramus,muistosi,reciasi..kartais vakare apie 19-20h,kartais dienos metu..😔 nieko blogo nevalgau. Duodu Sabsimplex ir antra diena Linexbaby(gydytoja rekomendavo).
Iki tok kakutis buvo geras,aisku su grudeliais,bet lengviau kakojo..o dabar jam sunku,reciasi,darosi raudonas(berimu nera). Vienas kakutis geras,garstyciu spqlvos su gleivem ir grudeliais,o dabar jau 2 is eiles i zalesni atspalvi..ar turiu sunerimti? Man jau stresas..tureciau kazkaip reaguoti ar praeis?

Dreamcometrue parašė:
Sveikos, mums mėnuo ir 2savaitės, pries keleta dienu suvalgiau salotu ir vaikas suviduriavo..davaiu Biogaja ir praejo..po kokios dienos vaikas vel tapo irzlus,neram…
Dreamcometrue parašė:
Sveikos, mums mėnuo ir 2savaitės, pries keleta dienu suvalgiau salotu ir vaikas suviduriavo..davaiu Biogaja ir praejo..po kokios dienos vaikas vel tapo irzlus,neram…
Sureagavo į maistą. Maniškei irgi taip būna. Beje aš patarčiau dėl visa ko pasidaryti ir išmatų tyrimą, aš beveik 5 mėnesius kentėjai, pati beveik nieko jau nevalgiau, o pasirodo turime žarnyne dar ir bakteriją. Visokios gerosios bakterijos išbandytos ir vienintelės kurios padeda yra šios. Lietuvoje buvo išparduota tai sakiausi iš Anglijos, daug brangiau gavosi, bet vaiko sveikata svarbiausia. Pasidomėkite, aš manau neveltui visada Lietuvoje jos būna išpirktos. ☺️ 
IevaMati parašė:
Sureagavo į maistą. Maniškei irgi taip būna. Beje aš patarčiau dėl visa ko pasidaryti ir išmatų tyrimą, aš beveik 5 mėnesius kentėjai, pati beveik nieko jau nevalgi…
Sveika😊
Ačiū labai,kad atrašei🤗 Bandysiu ieškoti šių vaistų,dabar duodame Linex.
Svarbiausia,kad nakčiia duodame Linex,tada nakti ir ryte normalus kakutis,o dienoa mwtu vėl į žalią atspalvi..bandysiu ryt gyfytojai skambinti,kad darytu tyrimus.
O kiek laiko vartojote šiuos vaistus? Valgetė viską?
Dreamcometrue parašė:
Sveika😊
Ačiū labai,kad atrašei🤗 Bandysiu ieškoti šių vaistų,dabar duodame Linex.
Dabar šiuos 5 diena kaip duodu. Pagerėjimas 3 dienoje pasimatė. Linex mums nepadėjo. Dabar valgau viską išskyrus pieno produktus (arba labai minimaliai) , citrusinius vaisius, uogas (braškės, avietės), riešutai, soja, raudona žuvis. Daugiau valgau viską. ☺️ Man gastroenterologė sakė, kad jeigu nuo alergijos, padeda biogaia. Daviau, padėjo tikrai dėl skausmų pilvelio sakyčiau gal labiau, bet aš du buteliukus sudaviau. Bet kadangi bakterija yra tai vistiek nesusitvarkė viskas. Tada po tyrimo sakė gerąsias bakterijas su bifido duoti, tai irgi daviau linex, bet mum nieko. O dabar duodu šias ir pagerėjimas yra tikrai.
IevaMati parašė:
Dabar šiuos 5 diena kaip duodu. Pagerėjimas 3 dienoje pasimatė. Linex mums nepadėjo. Dabar valgau viską išskyrus pieno produktus (arba labai minimaliai) , citrusini…
Supratauu Jus,aciu,kad paaidalinote savo patirtimi🤗
O kaip ilgai buvo zalios ismatos?
Mums kaip ir gereja situacija🤞
Dreamcometrue parašė:
Supratauu Jus,aciu,kad paaidalinote savo patirtimi🤗
O kaip ilgai buvo zalios ismatos?
3 dienas. ☺️ Dažniausiai jeigu sureaguoja į maistą, tai per 72h praeina pašalinus alergeną. Jeigu valgėte kopūsto ar kitų žalių salotų tai normalu žalsvas-žalias kakis.
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai