karolinamajauskyte86 parašė:
Sveiki mum 2 savaites siandien pakakojo su šiek tiek kraujo ar čia labai blogai?
Kažkas iš jūsų maisto netiko, jei zindot pati, jei pm tai netinka mišinys.
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįkarolinamajauskyte86 parašė:
Sveiki mum 2 savaites siandien pakakojo su šiek tiek kraujo ar čia labai blogai?
Kažkas iš jūsų maisto netiko, jei zindot pati, jei pm tai netinka mišinys.
3sav.kūdikis pradėjo tuštintis kiek skysčiau, dažnu atveju padaro daugiau prausiant užpakaliuką varliuko pozoj, tada ir pamačiau, kad išmatos tokios tarsi vanduo su "priemaišom", spalva kaip ir gelsva, nėra kad būtų 10-12 kartų kaip kad viduriavimas, bet gal ne tik nuo pilnų pampių viduriavimas skaitosi🤔 dažnai būna, kad daro bezdaliuką ir tada purptelna vos vos į pampį, gal pilvelio bėdos gali tai įtakoti? O gal vadinamas tas kūdikių kataras gali būti? 
Ar reikia jau į ligoninę, skambinau į priimamjį, sakė, gal su mano maistu sureagavo. Šiandien jau 3 kartą tuštinasi, prieš tai irgi gleivėtai, bet ryškesnis buvo, dabar taip skaidriai bet jau su kraujo siūleliais. Gal kam taip buvo? Tikėtina, kad dygsta dantukai, šiaip vaikas laimingas, būna miegodamas ar valgydamas padeduoja, bet iki nebuvo kraujo, maniau dėl dantukų. Maitinu MP uz savaitės bus 5 menesiai. 
lau.ra parašė:
Ar reikia jau į ligoninę, skambinau į priimamjį, sakė, gal su mano maistu sureagavo. Šiandien jau 3 kartą tuštinasi, prieš tai irgi gleivėtai, bet ryškesnis buvo, …
Tuštinasi su kraujo siūleliais, kai yra alergija. Alergijuoja kažkas iš jūsų valgomo maisto.
M.Adams parašė:
Tuštinasi su kraujo siūleliais, kai yra alergija. Alergijuoja kažkas iš jūsų valgomo maisto.
O gali ta alergija atsirati prieš tai vartotiem produktam? Ir kiek laiko taip gali tustintis, ar jei tarkim isbrauksiu galimus alergenus, po kiek laiko jau tu siuleliu nebeturetu buti?
lau.ra parašė:
O gali ta alergija atsirati prieš tai vartotiem produktam? Ir kiek laiko taip gali tustintis, ar jei tarkim isbrauksiu galimus alergenus, po kiek laiko jau tu siule…
Per galvokit ką valgėt paskutiniu metu, gal pieno produktai kokie? Ar kažkas aštriau, citrusiniai gal kokie, atsisakykit to maisto keletą dienų ir turėtų pagerėti situacija. Per porą dienų turėtų susitvarkyti
rolanda. parašė:
Per galvokit ką valgėt paskutiniu metu, gal pieno produktai kokie? Ar kažkas aštriau, citrusiniai gal kokie, atsisakykit to maisto keletą dienų ir turėtų pagerėti s…
Na aš turiu galvoj jei pieno produktus vartojau iki šiol nieko nebuvo, ar gali dabar alergija jiems atsirast? Aš žinoma pabandysiu ir ju nebevartot, tik šiaip idomu pasidarė, ar gali ta alergija atsirast bet kada. Tik dabar jau žalsvai tuštinasi ir jau be kraujo, tai tikrai alergija.
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai