Bituteles parašė:
O sakykit jei yra gleiviu, ar gali būt nuo maisto ar čia jau auksinis stafilokokas?
Zinoma gali but nuo maisto, kazko netoleruoja. Paraudus isange, putotos ismatos taip pat rodo
Bituteles parašė:
O sakykit jei yra gleiviu, ar gali būt nuo maisto ar čia jau auksinis stafilokokas?
Zinoma gali but nuo maisto, kazko netoleruoja. Paraudus isange, putotos ismatos taip pat rodo
Bituteles parašė:
Gali buti nuo maisto
nuga_noblese parašė:
Mums paraudusi aplink isange ir kakojam žalsvai su gleivem.
nuga_noblese parašė:
O ten kraujas ar oranzine spalva?
Ne, nesuvirskibtos morkos
Laba, mano dukryte 3.5men vakar tustinosi 3 kartus siek tiek skysciau, siandien jau 4,visai skystai, paskutiniai du beveik zali.. Pati paskutinį karta ant palutes, tai pati maciau kaip putotas zalsvas skystis praktiskai tiesiog isbego, nedaug, bet... Ir staiga pamaciau toki uzpakaliuka, diena tikrai nieko panasaus nebuvo... Cia gali buti reakcija i kazkoki mano maista ar jau lekti i ligonine?
Apuokelis13 parašė:
Laba, mano dukryte 3.5men vakar tustinosi 3 kartus siek tiek skysciau, siandien jau 4,visai skystai, paskutiniai du beveik zali.. Pati paskutinį karta ant palutes, …
Reakcija i jusu maista.
Apuokelis13 parašė:
Laba, mano dukryte 3.5men vakar tustinosi 3 kartus siek tiek skysciau, siandien jau 4,visai skystai, paskutiniai du beveik zali.. Pati paskutinį karta ant palutes, …
Sveiki mano drauges dukryte tustinosi zaliai del pieno produktu, tad kuriam laikui teko atsisakyti.