alawrute parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/6112195605.html va sita uzsisakiau![]()
normalus pardavejas, tikrai turetu issiust
viskas bus gerai
alawrute parašė:
normalus pardavejas, tikrai turetu issiust
viskas bus gerai
Silke parašė:
nesupratau, o tai dėl ko tas disputas buvo?
Todel kas visa atsiuntimo laika nei bendravo nei ka, kai beliko 1 diena iskeliau disputa. Tada jis man pratese laika, maldavo atsaukt disputa.. Bet va vakar disputas baiges ir siandien gavau
soniqa parašė:
atsiuntimo laikas baigesi, as taip supratau![]()
taip supratote
ernesta170 parašė:
as vakar buvau iskelus disputa, tai rase kad per 4 dienas turi patvirtint kinietis ar sutinka. sendien jau patvirtino![]()
ernesta170 parašė:
as vakar buvau iskelus disputa, tai rase kad per 4 dienas turi patvirtint kinietis ar sutinka. sendien jau patvirtino![]()
o kaip aciu kad nors jus atsiliepet
dabar jau lysiu ponia y akis
kur ten taip rasyt turi, jau as nugrybavau gal kazka
dzile parašė:
Sveikos, nutiko taip, kad man reikia muitinei pateikti pirkimo dokumentus. Pardavejas man ju neatsiuncia. Ka daryti?
Prie prekes ziurekite "order" dali, kur matosi pardavejas, pirkejas, kaina ir pan.Ta dali nukopijuojate ir muitinei pildydami forma,kuria muitine nurode uzpildyti, prikabinate ta dali. Pati kai pildziau, to uzteko.
Gintlialia parašė:
normalus pardavejas, tikrai turetu issiustviskas bus gerai
![]()
na tikiuosi kad ir bus viskas gerai
mano pirkiniai: 
www.aliexpress.com/snapshot/6074457421.html www.aliexpress.com/snapshot/6074651202.html
ir formeles saldainiam/ledukam visos is to pacio pardavejo, atrodo geros bus, silikonas neplonas 
alawrute parašė:
manau kad gausi
www.aliexpress.com/snapshot/6115619851.html o is sito tai tikiausiai mergaites galiu isvis nesitiket kad issius kadanors,man taip rodos jau
dzile parašė:
Sveikos, nutiko taip, kad man reikia muitinei pateikti pirkimo dokumentus. Pardavejas man ju neatsiuncia. Ka daryti?
nueik i post lt, ten bus pateikta forma, uzpildyk ja, prisek prekes nuoroda ir banko israsa, man uzteko to.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai