Giedre2 parašė:
uzrodei tu man sita tinklapy, verkia mano pinigine![]()
Ech, tos moterys
Giedre2 parašė:
uzrodei tu man sita tinklapy, verkia mano pinigine![]()
Ech, tos moterys
Aijos parašė:
Nereikia
Ačiū už visus patarimus
Pagavus įkvėpimą, parašiau kiniečiui asmeninį laiškelį, kurį, kaip maldą galės skaitytis prieš miegą.....
geris parašė:
KAIP SUSINERVINAU, NIEKO NESUPRANTU, KODEL MAN NEINA, NAUJA KORTELE PASIEMIAU MASTERCARD
O tu aktyvavai kortelę? Gavus naują kortelę reikia bankomate pasitikrinti likutį, kad aktyvuotųsi kortelė
enfance parašė:
mano vakar gautos prekytės:
pirmosios sukneles koki dydi pirkai?????
Buvau jau iškėlusi disputą, kad nerandu siuntinio su sekimo numeriu ir pardavėjas neatsakė į žinutes, o pasirodo siuntė neregistruotu paštu. Šiandien paštininkė atnešė. Buvau prisiskaičiusi, kad dydžiai stipriai mažinti, tai užsakiau ženkliai didesnį, o iš tikrųjų nemažinta
Kelnyčių medžiaga skystoka, bet šiaip kokybė kaip už tokią kainą, tikrai gera. www.aliexpress.com/snapshot/6024355809.html
geris parašė:
KAIP SUSINERVINAU, NIEKO NESUPRANTU, KODEL MAN NEINA, NAUJA KORTELE PASIEMIAU MASTERCARD
Zinok man siandien ir taip buvo,nors visad viskas gerai budavo.tai as per naujo viska suvedziau ir jau liuks.
monce parašė:
oho princas,visas vyras.mum 86 da dideli![]()
O mes jau 92 nesiojam
maniske - auksta
AinaAinute parašė:
Ech, tos moterys![]()
Ha ha as ir gavau i saskaita siandien pinigų tai vaikui perku visokias gėrubes
tuoj ir man baigsis pinigai... vyras užmuš morališkai
identity parašė:
Ha ha as ir gavau i saskaita siandien pinigų tai vaikui perku visokias gėrubestuoj ir man baigsis pinigai... vyras užmuš morališkai
![]()
mano vyras tai pats "uzsikabino"
tai dar man ji stabdyt reikia, o kaip sunkuuuu
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai