saulyt parašė:
geriausiai kai pasiziuri ismatavimus.![]()
nevisur buna ismatavimai surasyti,prie tos sukneles dydzius rase 110,120,130,140 o smulkiau jokiu ismatavimu nebuvo parasyta.
saulyt parašė:
geriausiai kai pasiziuri ismatavimus.![]()
nevisur buna ismatavimai surasyti,prie tos sukneles dydzius rase 110,120,130,140 o smulkiau jokiu ismatavimu nebuvo parasyta.
saulyt parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/269826967.html siandien gavau sitas kelnytes.labai fainos,medziaga superine.![]()
Dydis pirmu kelnyciu atitiko?
miegancioji grazuole parašė:
siaip buna parasyta tik cia nebuvo parasyta, tik pacioj apacioj jau kai ieskojau tai ir radau jog dvi poros bus. siaip 7lt isejo uz abiejus, o jie gi sidabriniai :…
pigiau grybo.
miegancioji grazuole parašė:
siaip buna parasyta tik cia nebuvo parasyta, tik pacioj apacioj jau kai ieskojau tai ir radau jog dvi poros bus. siaip 7lt isejo uz abiejus, o jie gi sidabriniai :…
tokie "sidabriniai" mano sesei labai greit spalva pakeite
Deimantinne parašė:
tokie "sidabriniai" mano sesei labai greit spalva pakeite![]()
na mano is kinieciu labai puikiai nesiojasi, o ne sidabro nesiot negaliu po pusdienio ausis skauda. tai gal sesuo ne sidabro pirko, o tik sidabrines spalvos, ten reik labai aprasymus skaityt.
Torri parašė:
na mano is kinieciu labai puikiai nesiojasi, o ne sidabro nesiot negaliu po pusdienio ausis skauda. tai gal sesuo ne sidabro pirko, o tik sidabrines spalvos, ten re…
mano sesuo buvo uzsiemus pardavimais is kinieciu, tai daug ka man pasakojo. Sidabro nera ten, nebent taip vadinamas kinieciu sidabras, kuris nieko nevertas. O nealergizuoja tie auskarai, nes ju metalo sudetyje nera metalo nikelio, kurio daugumos organizmai nepriima, del to ju ir negalima ilgiau nesiot. as pati negaliu tu paprastu auskaru nesiot, musu parduotuvese pirktu, o va kinieciu auskariukai tinka
Zinoma tikrai ne visi auskariukai nusitrina, kiti kuo puikiausiai nesiojasi
o kai tokia kaina, tai po kiek laiko ir ismest negaila
Deimantinne parašė:
mano sesuo buvo uzsiemus pardavimais is kinieciu, tai daug ka man pasakojo. Sidabro nera ten, nebent taip vadinamas kinieciu sidabras, kuris nieko nevertas. O neale…
tarpkitko ir musu pardese daugelyje sidabro nerasta
cia jau matyt kaip pasiseka
Torri parašė:
tarpkitko ir musu pardese daugelyje sidabro nerastacia jau matyt kaip pasiseka
![]()
gali but
Uzsakiau vyrui tase
www.aliexpress.com/item/Authentic-brand-composite-leather-men-s-bags-business-casual-shoulder-inclined-shoulder-bag-man-bags-briefcases/1080887657.html
labai patiko, tik vienas trukumas, nera isiuto vieno magnetuko...brokas. Siaip pirkiniu patenkinta.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai