jogė parašė:
Merginos, o su Jums visada parašo prekių pardavėjai? Nes užvakar pirkau, tai kiekvienos prekės pardavėjo atstovai(vadybininkai ar kažkas kitas) susisiekė( išsiaiški…
tikrai nevisada atraso
jogė parašė:
Merginos, o su Jums visada parašo prekių pardavėjai? Nes užvakar pirkau, tai kiekvienos prekės pardavėjo atstovai(vadybininkai ar kažkas kitas) susisiekė( išsiaiški…
tikrai nevisada atraso
Amberhope parašė:
Kazin ar man pildyti sita deklaracija? nes preke taip ir stovi vietoj.ir ka man rasyt kas siuntejas : aliexpress ar pardavejo varda? ar dar ka?www.po…
rasyk paradavejo varda.na viska turi uzpildyt.mano siuntiny paleido,uzteko banko dokumento.
parasiau,kad neatsuncia saskaitos.
Torri parašė:
as 170, pavatavau rubeli, tai xl dydzio ilgis nuo peties iki apacios apie 65cm, o rankoves ilgis nuo peties iki pabaigos apie 60cm.
www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-And-Retail-Cotton-Women-s-Shirt-New-Fashion-Lantern-Sleeve-Long-sleeved-T/602590352.html gal butu galima nuotrauka gyvos palaidines
tai jus xl dydi emet kiek supratau?
saulyt parašė:
www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-And-Retail-Cotton-Women-s-Shirt-New-Fashion-Lantern-Sleeve-Long-sleeved-T/602590352.html gal butu galima nuot…
aga, emiau xl. nuotraukos gal nelabai kokios, bet vis kazkas 
saulyt parašė:
rasyk paradavejo varda.na viska turi uzpildyt.mano siuntiny paleido,uzteko banko dokumento.parasiau,kad neatsuncia saskaitos.
kokio banko dokumento? man tas parase kad uzdejo tik 5$ o as tai mokejau 48$.Aciu kad paprotini.
Torri parašė:
aga, emiau xl. nuotraukos gal nelabai kokios, bet vis kazkas
bet rankoves ir yra kaip nuotraukoj,tokios platokos?
Amberhope parašė:
kokio banko dokumento? man tas parase kad uzdejo tik 5$ o as tai mokejau 48$.Aciu kad paprotini.![]()
koks skirtumas ka parase jis,jei jis jum atsius saskaita kiek mokejot tai ta ir nusiusit muitinei,nebent jis jums atsius saskaita padirbta,nors apie tokias negirdejau.i az parasysiu kokia siunciau is banko.
saulyt parašė:
bet rankoves ir yra kaip nuotraukoj,tokios platokos?![]()
na siaip ner jos labai placios, siauresnes nei kinieciu nuotraukoj, bet aptemptos ir nera.
Torri parašė:
na siaip ner jos labai placios, siauresnes nei kinieciu nuotraukoj, bet aptemptos ir nera.
nu svarbu nera siauros,uzsisakiau melyna
saulyt parašė:
nu svarbu nera siauros,uzsisakiau melyna![]()
na tikrai nera, bent man
o as ne is smulkiuju
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai