2017.05.24 10:09 (prieš 9 m.)
rugiagele_ parašė:
Sveikos. Tikiu, kad cia lankosi ne vien supermamytes, kurioms vaiko auginimas nekelia problemu. Todel prasau patarimo cia. Mano vaikui beveik metai, o as jauciuosi …
Leisciau mes isleidom 18men i privatu, ne del to, kad pavargom, o del to kad vaikas akivaizdziai norejo daugiau judesio ir bendravimo su kitais vaikais, viskas super mum tuoj 3metukai, net sestadieni sekmadieni puola i asaras kai sakau kad darzelis neveikia ir klibina rankena saukdamas i darzeli?
Sakura. parašė:
Aš tokio mažo vaiko į darželį neleisčiau. Beto darželyje vaikai serga. Tai gali būti taip, kad trys dienos daržely, o poto dvi savaitės namie su sergančiu vaiku. G…
Ka cia priieskosi jei depresija puola, atsimenu kokia buvau pikta ir liudna metus po gimdymo, viska is pareigos darai ir niekad saule nesviecia, kam to reik, vaikui socializacija nepakenks, kitose salyse nuo 4men privalo vaikus i darziuka atiduot nes kitaip prarastu darbus, nesakau kad tai gerai bet visi uzauga ir ne visi traumuoti, o cia jau metinukas, dar trys men ir bus savarankiskas pakankamai, jie labai greit auga o ypac vasara, o del sirgimu tai cia is cis ne priezastis, sureguliuot reik teisingai mityba, nesuteikt vaikui streso ir stiprint imuniteta ir nereiks bijot ligu, maniskis dar ne kart gyvenime nera sirges ir tik du kart turejo sloga, pirma kart si praejusi rudeni, o i darzeli eina nuo 18men mum beveik 3metai jau, maziau baimiu, dazniau rast laiko apkabint vaika ir pasakyt kaip juo didziuojies ir dziaugies, o nedemonstruot tariama meile stovint prie puodu ir saukiant nelyyysk, nematai, kad db negaliu?