mamyciuks28 parašė:
Drystu pataisyti :Del vaiku sveikatos
tai visgi del ko?
mamyciuks28 parašė:
tai visgi del ko?
mamyciuks28 parašė:
Matau megstATE kabinetis.issiliekITE
ingut3a parašė:
tai ir vadinkITE save tingine ar kaip tik noriTE bet ne kitus.
Dieve koks baisus tas zodis tingine
nesuprantu as jusu , ginates , jog tokia nesate ? gerai bet toliau sekantys pareiskimai tai prasilenkia su logika, etiskumu ....
mamyciuks28 parašė:
Dieve koks baisus tas zodis tinginenesuprantu as jusu , ginates , jog tokia nesate ? gerai bet toliau sekantys pareiskimai tai prasilenkia su logika, etiskumu .…
Asmeniskai man nepatinka kai mane tingine vadina.jaigu JUMS patinka tai nuo siol I JUS kreipsiuos tingine
Juodčkė parašė:
Del pampersu ir dregnu serveteliu pykstasi![]()
butent
ingut3a parašė:
Asmeniskai man nepatinka kai mane tingine vadina.jaigu JUMS patinka tai nuo siol I JUS kreipsiuos tingine
Oj su tokiu zmogumi neturiu apie ka ir bekalbeti ... tingit plauti vaikui uzpakali ir to nepripazystat . o darot kazkokius durnus isvedziojimus su zmonemis bendraujate, kaip kaimo merga .... Parasiau KAIP nes tai tik palyginimas ...
vilmalinka parašė:
As skaitau tas kas man reikalinga ;) kadangi negeriu ir nerukau , tai manes ir nedomina straipsniai tie kurie manes neliecia ... zinai as manau kad tu del alhoholio…
Hahaha, "ne tikrai nesedziu, kaip tu, tikrai nerasau, neskaitau issisemusios temos, nea, tikrai ne as"
mamyciuks28 parašė:
Oj su tokiu zmogumi neturiu apie ka ir bekalbeti ... tingit plauti vaikui uzpakali ir to nepripazystat . o darot kazkokius durnus isvedziojimus su zmonemis bendrauj…
Kaime augus,nieko negaliu pakeist
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai