DiDi9 parašė:
Kiek mokate už vizitą? 🙂
Aš moku 70€, bet keitėsi kainos, tai lyg po 80€ dabar kainuoja
DiDi9 parašė:
Kiek mokate už vizitą? 🙂
Aš moku 70€, bet keitėsi kainos, tai lyg po 80€ dabar kainuoja
DiDi9 parašė:
Na žinokit neskyrė man prg gyd. po apžiūros. Sakė niekas nebeseka to prg. Sakė jei bus lemta persileist, tai ar aš jį vartosiu ar nevartosiu, vis tiek įvyks tai.…
Man gydytoja prie 65 ar 68 tiksliai nepamenu skyrė po dvi ovules, vėliau dar padidino, kad būtų viskas padaryta jog žirniukas nepabėgtų. Ir nepabėgo 🥰
DiDi9 parašė:
Na žinokit neskyrė man prg gyd. po apžiūros. Sakė niekas nebeseka to prg. Sakė jei bus lemta persileist, tai ar aš jį vartosiu ar nevartosiu, vis tiek įvyks tai.…
pas ką buvote?
paneleparren parašė:
pas ką buvote?
Vilutienę.
DiDi9 parašė:
Cia yra ziauriausias daktaru poziuris. Ar sunku israsyt. Bet mama bus viska padarius, kad tik islaikyt savo zirniuka. Prg labai gali pagelbeti, o pakenkti negali. Jusu vietoj keisciau daktara ir eiciau i vaistine prasyt ovuliu.
1Mama2 parašė:
Sveikos. Kas lankotes pas Bogužienę, gal vykote į kitą miestą (Telšius/Klaipėdą) gimdyti su ja?![]()
nu ji tikra nera tokia superine kad pas ja verta butu vaziuot gimdyt net į kita miesta, suprasčiau dar šiauliuose, plius ji dirba telsiuose ir klp? lyg ir girdejau kad tik Joniškį priemė ją dirbti
Spalvotuke parašė:
Aš moku 70€, bet keitėsi kainos, tai lyg po 80€ dabar kainuoja![]()
Čia tik konsultacija? Ar su echoskopija?
Vaikystė parašė:
Čia tik konsultacija? Ar su echoskopija?
Konsultacija + echoskopija. Bet dabar nesenai žiūrėjau kainas, lyg iki 90€ pakilo.
Spalvotuke parašė:
Konsultacija + echoskopija. Bet dabar nesenai žiūrėjau kainas, lyg iki 90€ pakilo.
Aš su pirmuoju ėjau pas Bogužienę. Dabar irgi užsiregistravau konsultacija 85€, bet kiek pamenu ten echoskopija dar papildomai kainuoja. Ir dabar jau konsultacijos kaina rašo 95€, tai tikrai nemažai 🙈
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai