Lialia111 parašė:
Tai ar čia jau nurašyt nėštumą galima? 😔
Manau niekas dar neprarasta. Pasidarykit hcg pirmadieni ir jeigu auga vadinasi viskas gerai. P.S. toks aukstas HCG jog nelabai jau ir rekomenduojama ji prilyginti nestumo savaitem.
Lialia111 parašė:
Tai ar čia jau nurašyt nėštumą galima? 😔
Manau niekas dar neprarasta. Pasidarykit hcg pirmadieni ir jeigu auga vadinasi viskas gerai. P.S. toks aukstas HCG jog nelabai jau ir rekomenduojama ji prilyginti nestumo savaitem.
H0pe parašė:
Manau niekas dar neprarasta. Pasidarykit hcg pirmadieni ir jeigu auga vadinasi viskas gerai. P.S. toks aukstas HCG jog nelabai jau ir rekomenduojama ji prilyginti n…
Bet tai ar jūs man galit paaiškint kodėl tarp echo ir kraujo tyrimo toks skirtumas nėštumo? Dėl ko taip būna?
Lialia111 parašė:
Bet tai ar jūs man galit paaiškint kodėl tarp echo ir kraujo tyrimo toks skirtumas nėštumo? Dėl ko taip būna?
Man irgi idomu
Lialia111 parašė:
Gal veliau pastojot?
Kad hcg pasidarysit,labai mazai jis jums dabar pasikeis.
Šypsenėlė. parašė:
Sveiki,gal galite padėti išsiaiškinti.
Čia gerai,ae vis dėl to nieko?
nieko
MelynasPaukstelis parašė:
nieko
O gali būti kad per anksti pasidariau ,iki mm dar 6 dienos
Po nesisaugojimo praėjo tik 9 dienos,o neštumo testas vaiduokliauja
Šypsenėlė. parašė:
Gali buti per anksti, tik testas vadinasi tikrai ne vaiduokliauja. Nes tik kraujas gali pirmiau už testą parodyti nėštumà o ne atvirkščiai.
Šypsenėlė. parašė:
Testas su tokiais skaičiais negali vaiduokliaut, nėra iš ko. Greičiausiai arba brokuotas, arba nepatikimas, arba ne laiku vertintas. Per anksti tikrai gali būt
Šypsenėlė. parašė:
Bet progesteronas labai zemas jusu, kaip pries mm.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai