N.E.R. parašė:
PKS, nevyksta ovuliacija. Daug mažų folių išauga, o dominuojančio nėra. Tai bandys gydytoja sukelt man OV. Atliko pagr. tyrimus ir ryt pradėdu vaistus gerti.
Tikiuosi pasiseks ir gydymas padės Jums, tikiuosi to paties ir sau🌺
Jei moteris ilgesnį laiką nepastoja, jai greta kitų tyrimų rekomenduojama atlikti ir kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Skaityti
visą straipsnįN.E.R. parašė:
PKS, nevyksta ovuliacija. Daug mažų folių išauga, o dominuojančio nėra. Tai bandys gydytoja sukelt man OV. Atliko pagr. tyrimus ir ryt pradėdu vaistus gerti.
Kriztina parašė:
Linkiu Jums taip pat sekmės. Bandom, kitaip nesužinosim, ar pavyks!
Mėtutė. parašė:
Sveikos, aš šiandien jau po kiaušintakių pratekamumo tyrimo, visiškai jokio skausmo nepajutau, darė putomis Northway klinikoje, gydytojas Ž.Žėba, patys geriausi ats…
Linkim, kad dabar užkibtų per artimiausius 3mėn! 🤗☺️ Juk tikrai sako, kad po pratekamumo ima ir užkimba ;)
Kamilė_3 parašė:
Linkim, kad dabar užkibtų per artimiausius 3mėn! 🤗☺️ Juk tikrai sako, kad po pratekamumo ima ir užkimba ;)
Ačiū už linkėjimus 😊 bet pas mane kita problema, nevyksta ovuliacija, pradėsim stimuliuoti su kitu ciklu, o tada jau tikiuosi geriausio! 🤗
Aquarele parašė:
Sveikos, darys pratekamumo tyrimą rentgenu, parašyta turėti tepinėlio atsakymą. Koks tas tepinėlis turi būti ir kada darytas gal žinote?![]()
Kad neturit lytiniu infekciju, pas savo ginekologe pasidarykit ta tepeneli🙂🌺
Laimė22 parašė:
Kad neturit lytiniu infekciju, pas savo ginekologe pasidarykit ta tepeneli🙂🌺
Pusės metų senumo turbūt netinka?🤔
Aquarele parašė:
Pusės metų senumo turbūt netinka?🤔
Pas mane buvo lytiškai plintančių lygų iš praeitų metų kovo, o dariausi kovo-balandžio š.m. pretekamumą, tai tiko. Bet geriau pasiklaust, nes nuo įstaigos, gyd. priklauso manau.
Sveikos! Šiandieną ryte turėjau kiaušintakių pratekamumo tyrimą, gydytoja po jo paskyrė vieną tabletę antibiotikų, kad po tyrimo infekcija neprasidėtu, esmė, kad per pietus išgėrus tą tabletę po pusvalandžio stipriai supykino ir ją išvėmiau, paskambinau gydytojai, paklausti ar nereikia pakartoti, nes ta tabletė tikrai nesuspėjo suveikti ir ji nesuprato ko skambinu ir atsakė, kad "išvemiau tai išvėmiau, nieko čia tokio" 😀 aš likau suglumus, nes jeigu nėra svarbu ar išgersiu tuos antibiotikus, tai kodėl juos išvis paskyrė 😅 gal kažkuriai taip buvo, kad supykino po antibiotikų ir ar gydytoja paskyrė iš naujo ar irgi sake, kad nieko čia tokio? 🌸 Nes galvoju, kad aš per daug galvoju apie tai ir, kad reiktu labiau pasitikėti gydytojos nuomone, bet keista tada, kad juos skyrė iš viso 😀
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai