rutuska parašė:
jums lp darys, ar su putom?
siaip turbut ne laparaskopija, nes pries laparaskopija duoda sarasa tyrimu ir siun…
Putomis.
Jei moteris ilgesnį laiką nepastoja, jai greta kitų tyrimų rekomenduojama atlikti ir kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Skaityti
visą straipsnįrutuska parašė:
jums lp darys, ar su putom?
siaip turbut ne laparaskopija, nes pries laparaskopija duoda sarasa tyrimu ir siun…
Putomis.
Cherryme parašė:
Putomis.
Ir paskyrė dieną bei laiką šiandienai
rutuska parašė:
tai manau tiesiai pas gydytoja eikite, anksciau nuvaziuokite, jei netyciom korteles neturetu, tai spesit ir iki registraturos nueit.
Ačiū Jums, tokia dilema iškilo😀 esu jau vietoje, valanda anksčiau, tai manau eisiu prie kabineto ir lauksiu,
Cherryme parašė:
Ačiū Jums, tokia dilema iškilo😀 esu jau vietoje, valanda anksčiau, tai manau eisiu prie kabineto ir lauksiu,
Kaip jaučiatės po tyrimo?
Amuleda parašė:
Kaip jaučiatės po tyrimo?![]()
Tik dabar užėjau į temą🙂 buvo skausmingas kateterio įterpimas, toks lyg dūrio jausmas ir truputėlį stipresnių mėnesinių skausmas, bet po to nieko visai jau nejaučiau kai leido putas, abu kuo gražiausiai pratekami kiaušintakiai😊😊 aišku po to kelias dienas dar tepliojo
Sveikos merginos ! Prasau atsakykit , ar galima tam paciam cikle gert letorozole folikolu auginimui ir paskui 10 ciklo diena daryt pratekamuma ir toliau uzsiimt santykiais ? Man yra taip suplanuota dabar kad sutaupytume cikla . Bet dabar galvoju ar bus galima uzsiimineti myliuku po tos proceduros . Procedura bus atliekama putomis. Laukiu jusu atsakymo ar kam taip buvo ?
Fideli parašė:
Sveikos merginos ! Prasau atsakykit , ar galima tam paciam cikle gert letorozole folikolu auginimui ir paskui 10 ciklo diena daryt pratekamuma ir toliau uzsiimt sa…
Jei gydytoja taip suplanavo vadinasi galima. Nesudėtinga ten procedūra ir tikrai galėsit myliukais iškart užsiimti ;)
Sveikos! Ketvirtadieni dariausi pratekamuma putomis (galiu pasakyt visai neskausminga), pora dienu poto patepliojo, gydytoja ispejo, kad taip bus, del kateterio ivedimo... Sestadieni kaip ir jau nieko, jokio tepliojimo, siandien buvo myliukas ir op vel teplioja..... Ar gali but, kad zaizdele nesugijo pilnai???? 🤔🤔🤔🤔
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai